BlackBerry BES12 Cloud - nova platforma za upravljanje poslovnim komunikacijama

Beograd, 30. Mart 2015. PR Objave: Saopštenje -

BlackBerry BES12 Cloud - nova platforma za upravljanje poslovnim komunikacijama

BES 12 Cloud je deo Enterprise Mobility Management (EMM) koncepta koje kompanijama omogućava fleksibilno i jednostavno upravljanje mobilnim komunikacijama Kompanija BlackBerry predstavila je BES12 Cloud, novu platformu za upravljanje poslovnim komunikacijama koja je zasnovana na cloud principu. BES12 Cloud je dostupan na iOS, Android, Windows i BlackBerry 10 pametnim telefonima i tablet računarima, kao i na velikom broju Samsung KNOX i Android for Work mobilnim uređajima.

BES 12 Cloud je deo Enterprise Mobility Management (EMM) koncepta koje kompanijama omogućava fleksibilno i jednostavno upravljanje mobilnim komunikacijama

Kompanija BlackBerry predstavila je BES12 Cloud, novu platformu za upravljanje poslovnim komunikacijama koja je zasnovana na cloud principu. BES12 Cloud je dostupan na iOS, Android, Windows i BlackBerry 10 pametnim telefonima i tablet računarima, kao i na velikom broju Samsung KNOX i Android for Work mobilnim uređajima. Putem ove platforme, korisnicima je omogućena veća fleksibilnost uz pojednostavljeni korisnički interfejs, bez potrebe za komplikovanim i skupim serverskim instalacijama.

Nadgradnjom postojeće BES12 platforme i njenom unapređenju u BES12 Cloud, kreirano je moderno i savremeno rešenje, koje je jednostavnije i prijemčivije za svakodnevnu upotrebu. Licencu za BES12 Cloud platformu je moguće kupiti online putem, a još jedna od prednosti ovog rešenja je i niska mesečna pretplata. Na taj način, ova platforma omogućava kompanijama uvećanje produktivnosti i efikasnosti uz redukovanje operativnih troškova.

BES12 Cloud je namenjen savremenim organizacijama kojima je neophodno efikasno upravljanje mobilnim uređajima, uz najviši nivo zaštite korporativnih podataka kako bi zaposlenima bilo olakšano svakodnevno komuniciranje i obavljanje operativnih zadataka. Takođe, rešenje je izuzetno pogodno za mala i srednja preduzeća, jer im produktivnost cloud koncepta unapređuje poslovno komuniciranje i kolaboraciju.

Ključne prednosti i karakteristike BES12 verzije 12.1 su:

  • Unapređeni standardi sigurnosti - Nove administrativna ovlašćenja uključuju mogućnost da se ograniči pristup određenim BlackBerry 10 operativnim sistemima i postavljanje klasifikacije i pravila za poruke na celokupnom organizacijskom poslovnom elektronskom poštom.
  • Nove Android mogućnosti - BES12 verzija 12.1 dostupan je za Samsung KNOX, koji predstavlja prvu fazu BlackBerry i Samsung partnerstva koje donosi unapređeno upravljanje mobilnim uređajima (Mobile Device Management) i upravljanje mobilnim aplikacijama (Mobile Application Management) za Samsung Android korisnike.
  • Proširene mogućnosti alata BBM Meetings - Najvažniji dodatak postojećem BBM Meetings softveru je Microsoft Outlook plugin, koji korisnicima pruža mogućnost direktnog zakazivanja sastanka sa mobilnih uređaja koji poseduju Windows operativni sistem i upravljanje elektronskom poštom vrše putem Microsoft Outlook aplikacije.

Putem BES12 Cloud platforme omogućeno je objedinjeno upravljanje svim mobilnim uređajima u okviru organizacije, komunikacija i kolaboracija, pristup sistemima i upravljanje identitetom korisnika, uključujući i mobilne uređaje koji su u vlasništvu kompanije, privatne mobilne uređaje kojima je omogućeno da rade u kompanijskom okruženju (COPE), kao i uređaje koje vlasnici sami donesu (BYOD).

Više informacija o platformi BES12 Cloud možete pogledati klikom na sledeći link http://press.blackberry.com/press/2015/blackberry-announces-new-cross-platform-emm-cloud-for-enterprise.html

Izvor: www.BlackBerry.com

 

O kompaniji BlackBerry
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi. Kompanija posluje pod oznakom "BB" na berzi u Torontu i "BBRY" na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.comPODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Zašto mobilni uređaji mogu biti opasni po zdravlje dece

Mobilni uređaji mogu biti opasni po zdravlje dece Deca i mladi mobilne uređaje koriste četiri... Više...

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry... Više...

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed