Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Beograd, 14. Avgust 2015. PR Objave: Saopštenje -

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry predstavila je BlackBerry Passport Silver Edition - premium uređaj vrhunskih karakteristika namenjen poslovnim korisnicima koji cene moderan dizajn i snažne performanse. BlackBerry Passport Silver Edition je inovativnog oblika i dizajna, uz zakrivljene ivice i veliki touch screen displej, dok ojačani ram od nerđajućeg čelika pruža snagu i izdržljivost.

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo

Kompanija BlackBerry predstavila je BlackBerry Passport Silver Edition - premium uređaj vrhunskih karakteristika namenjen poslovnim korisnicima koji cene moderan dizajn i snažne performanse.

BlackBerry Passport Silver Edition je inovativnog oblika i dizajna, uz zakrivljene ivice i veliki touch screen displej, dok ojačani ram od nerđajućeg čelika pruža snagu i izdržljivost. Novi uređaj poseduje sve karakteristike postojeće BlackBerry Passport edicije, među kojima su najvažnije BlackBerry 10.3.2 operativni sistem, QWERTY tastatura koja se otključava dodirom i baterija koja može da izdrži celodnevnu upotrebu.

Dizajn uređaja je inspirisan univerzalnim simbolom mobilnosti - pasošem, a ključne karakteristike BlackBerry Passport Silver Edition-a:

  • Impozantni kvadratni displej u visokoj rezoluciji - BlackBerry Passport Silver Edition poseduje ekran u kvadratnom obliku od 4.5 inča i displej u rezoluciji 1140x1440 piksela (453 dpi)
  • Snažnu i izdržljivu bateriju - Uređaj je opremljen baterijom jačine 3450 mAh, a testovi su pokazali da to omogućava korisnicima do 30 sati intenzivne upotrebe smart telefona
  • Inovativnu BlackBerry tastaturu
  • BlackBerry OS 10.3.2 - BlackBerry Passport poseduje pre-instaliran najnoviji operativni sistem koji donosi različita inovativna softverska rešenja poput BlackBerry Assistant i Amazon Appstore.
  • Premium komponente - Uređaj je napravljen od najkvalitetnijih i najizdržljivijih materijala čiji su proizvod vrhunska tehnologija i performanse (Quad Core 2.2 GHZ procesor, 3 GB RAM, kamera od 13 MP, itd)
  • BlackBerry Natural Sound - U sklopu uređaja nalaze se i moćni zvučnici i quad sistem mikrofona, dok Natural Sound tehnologija poseduje opciju automatskog prilagođavanja intenziteta zvuka, što zajedno donosi jedinstveno korisničko iskustvo.

Više informacija o uređaju pogledati klikom na sledeći link http://press.blackberry.com/press/2015/blackberry-introduces-blackberry-passport-silver-edition--.html

Izvor: www.BlackBerry.com

 

O kompaniji BlackBerry
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi. Kompanija posluje pod oznakom „BB" na berzi u Torontu i "BBRY" na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.comPODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

BlackBerry porodica u svim bojama

Vrhunski uređaji Blackberry Classic, Blackberry Leap i Blackberry Passport vizuelno unapređeni... Više...

BlackBerry porodica u svim bojama

Vrhunski uređaji Blackberry Classic, Blackberry Leap i Blackberry Passport vizuelno unapređeni... Više...

BlackBerry porodica u svim bojama

Vrhunski uređaji Blackberry Classic, Blackberry Leap i Blackberry Passport vizuelno unapređeni... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed