Šta je PRObjave.com?

PRObjave.com je komercijalni Internet servis za distribuciju saopštenja za javnost.

Otvaranjem vašeg besplatnog naloga na servisu za online distribuciju saopštenja za javnost (saopštenja za medije, saopštenja za štampu) - PR Objave.com, u mogućnosti ste da čitate i primate objavljena kompletna saopštenja (upotrebom RSS tehnologije, ili odabirom e-mail praćenja saopštenja), kao i da samostalno postavljate vaša saopštenja za javnost.

Pomoću online servisa PRObjave.com moguće je poslati saopštenje za javnost većem broju klasičnih i Internet medija, kao i direktno slanje saopštenja krajnjim korisnicima - ciljanoj populaciji na Web sajtu www.probjave.com.

Nekoliko desetina online medija direktno objavljuje sva saopštenja koja se distribuiraju preko servisa PRObjave.com. Neki od online medija koji re-objavljuju saopštenja su sajtovi Naslovi.net, Vesti.rs, News.google.com... Na osnovu distribucije saopštenja preko različitih online medija, vaše saopštenje je dostupno za preko dva miliona korisnika Interneta mesečno u Srbiji.

Kako funkcionise servis PRObjave.com

Posebne prednosti servisa PRObjave.com:

  • Povećanje vidljivosti vašeg saopštenja za javnost objavama na Internetu.
  • Povećanje broja objavljenih saopštenja.
  • Povećanje posećenosti vašeg Web sajta.

Povećanje vidljivosti vašeg saopštenja za javnost na Internetu

PRObjave.com prosleđuje vaše saopštenje na nekoliko desetina Web lokacija.

Na ovaj način, pri pretraživanju Interneta od strane vaših ciljnih javnosti (vaših potencijalnih klijenata) oni su u mogućnosti da lakše dođu do informacija o vašim novostima, aktivnostima, novim proizvodima i uslugama. Kada se informacija o vašoj firmi, vašim proizvodima i uslugama nalazi na većem broju  Internet lokacija, veća je verovatnoća da će vaša ciljna javnost pre saznati za informacije koje su objavljene u vašem saopštenju.

Povećanje broja objavljenih saopštenja

PRObjave.com pruža mogućnost povećanja broja objava vašeg saopštenja stalnim dodavanjem novih online medija koji će prenositi objavljena saopštenja.

Obzirom da na Internetu postoji veliki broj online medija koji imaju mogućnost i potrebu da objavljuju sadržaje iz oblasti svog Interesovanja, servis PRObjave.com omogućuje takvim online lokacijama da preuzimaju sadržaje u odnosu na tematiku samog online medijuma.

Stalnim korišćenjem servisa PRObjave.com svako novo objavljeno saopštenje klijenta servisa šalje se na sve veći broj online medija koji u međuvremenu počnu prenošenje saopštenja sa ovog servisa.

Dovođenje posetilaca na vaš Web sajt

PRObjave.com omogućuje distribuciju saopštenja za javnost na posećene Web lokacije, gde posetioci tih sajtova mogu da kliknu na link u saopštenju i dođu do vašeg Web sajta.

Linkovano saopštenje za javnost omogućuje direktno povećanje posećenosti vašeg Web sajta.

Linkovi za detaljnije upoznavanje sa tematikom distribucije saopštenja

 

 Izdvojene PR objave

PRObjave

30 odsto veći broj objava putem komercijalnog slanja saopštenja

Servis www.probjave.com omogućuje automatizovano besplatno i komercijalno slanje saopštenja za... Više...

PREPORUCUJEMO

Vesti dana u vašem inboxu

Popularni agregator vesti, Vesti.rs, omogućava praćenje vesti putem emaila. Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed