Politika privatnosti

Unešeni lični podaci, uključujući i e-mail adrese u sklopu servisa PRObjave.com ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima, sem za slučaj javno istaknutih podataka koji se prilažu uz objavljena saopštenja za medije. Korišćenje posebnih ličnih podataka koji nisu javno istaknuti na Web sajtu ograničava se na eventualno slanje obaveštenja u vezi sa servisom PRObjave.com.

Prijavljivanjem korisnika na servis PRObjave.com njegove putanje kroz Web sajt su poznate vlasnicima online servisa, i one se zbirno prikazuju trećim licima (pojedinačne putanje korisnika se ne ustupaju trećim licima), sem za slučaj objavljivanja imena redakcije prijavljenog medija (bez navođenja konkretnog predstavnika medija).

Obavezujemo se da vaše podatke (formulari, ankete, korespondencija, i sl.) nećemo davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim osobama.

Odricanje od prava

Servis PRObjave.com nije odgovoran za objavljene sadržaje saopštenja za javnost. Odgovornost tačnosti podataka objavljenih saopštenja za javnost je u isključivoj odgovornosti autora, čiji kontakt podaci postoje vidno postavljeni u odgovarajućem delu Web sajta.

Svi sadržaji u autorskom vlasništvu PRObjave.com online servisa predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i kao takvi ne mogu uticati da PRObjave.com online servis bude odgovoran na direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem predstavljenih autorskih informacija.

Vlasnik projekta PRObjave.com ima neotuđivo pravo da menja autorske sadržaje u svom vlasništvu po sopstvenom nahođenju. Autorski sadržaji u vlasništvu PRObjave.com trebalo bi da su tačni. Korisnik servisa ima obavezu da proveri iz drugih izvora tačnost navoda koji se pominju u pomenutim autorskim sadržajima.Izdvojene PR objave

PRObjave

30 odsto veći broj objava putem komercijalnog slanja saopštenja

Servis www.probjave.com omogućuje automatizovano besplatno i komercijalno slanje saopštenja za... Više...

PREPORUCUJEMO

Vesti dana u vašem inboxu

Popularni agregator vesti, Vesti.rs, omogućava praćenje vesti putem emaila. Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed