Great Wall premijerno na Sajmu automobila

Beograd, 19. Mart 2015. PR Objave: Saopštenje -

Great Wall premijerno na Sajmu automobila

Najkonkurentnija cena za H6 4x4, SUV vozilo sa inteligentnim sistemom pogona na sva četiri točka NexTrac Great Wall, najveći privatni kineski proizvođač automobila, premijerno nastupa na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu, sa modelima Steed 5, H5 i H6. H6 pripada novoj generaciji SUV vozila, koja je po performansama prevazilazi slične modele prostranom unutrašnjošću, bogatom opremom i izuzetnim ponašanjem na putu.

Najkonkurentnija cena za H6 4x4, SUV vozilo sa inteligentnim sistemom pogona na sva četiri točka NexTrac

Great Wall, najveći privatni kineski proizvođač automobila, premijerno nastupa na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu, sa modelima Steed 5, H5 i H6.

H6 pripada novoj generaciji SUV vozila, koja je po performansama prevazilazi slične modele prostranom unutrašnjošću, bogatom opremom i izuzetnim ponašanjem na putu. Ovaj model kombinuje neke od najnaprednijih tehnologija kontrole, udobnost i bezbednost, kako bi obezbedio jedinstveno zadovoljstvo tokom vožnje. H6 je dobitnik priznanja "Zlatni volan" u kategoriji "najbolji odnos kvaliteta i cene". Uz sajamski popust, koji će trajati do 30. marta, dizel varijanta ovog automobila, sa inteligentnim sistemom pogona na sva četiri točka NexTrac, prodavaće se po najkonkurentnijoj ceni od 19.990 evra. 

Steed 5 je lako komercijalno vozilo iz kategorije pikap. Osnovni model, Classic, zahvaljujući višenamenskim mogućnostima, u veoma kratkom roku može da se prilagodi potrebama kupca i da se modifikuje u modele Hunter, Professional i Premium. Povoljna cena, bogata standardna oprema, visoka funkcionalnost i odlične vozne karakteristike dovele su Steed 5 na prvo mesto po prodaji u velikom broju zemalja.

Terensko-teretno vozilo H5 namenjeno je svima koji se kreću i van asfaltnih puteva, a žele pouzdan automobil po razumnoj ceni. Modifikovani H5 je tri godine zaredom bio plasiran među prvih deset na čuvenom reliju Dakar.

GWS Auto Group je ekskluzivni distributer GW automobila na tržištu Srbije.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Tradicionalna premijera animiranih filmova đaka Britanske internacionalne škole (BIS) u Beogradu u Muzeju Jugoslovenske kinoteke

Klub animiranog filma BIS postoji već deset godina. Krajem svake školske godine, kulminacija rada... Više...

Steed 5 Hunter na Novosadskom sajmu

Najpopularniji pikap u Kini, Steed 5 kompanije Great Wall predstavljen je na 48. Međunarodnom Sajmu... Više...

Steed 5 Hunter na Novosadskom sajmu

Najpopularniji pikap u Kini, Steed 5 kompanije Great Wall predstavljen je na 48. Međunarodnom Sajmu... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed