Steed 5 Hunter na Novosadskom sajmu

Novi Sad, 12. Oktobar 2015. PR Objave: Saopštenje -

Steed 5 Hunter na Novosadskom sajmu

Najpopularniji pikap u Kini, Steed 5 kompanije Great Wall predstavljen je na 48. Međunarodnom Sajmu lova, ribolova i sporta u Novom Sadu - LORIST. Ovom prilikom posebno se istakao model Steed 5 Hunter, namenjen ljubiteljima avanture koji uživaju u prirodi i kojima je potrebno vozilo prilagodljivo različitim terenima i vremenskim uslovima.

Najpopularniji pikap u Kini, Steed 5 kompanije Great Wall predstavljen je na 48. Međunarodnom Sajmu lova, ribolova i sporta u Novom Sadu - LORIST. Ovom prilikom posebno se istakao model Steed 5 Hunter, namenjen ljubiteljima avanture koji uživaju u prirodi i kojima je potrebno vozilo prilagodljivo različitim terenima i vremenskim uslovima. Po sniženoj ceni, u sklopu jesenje akcije, dostupan je off-road paket opreme koji podrazumeva set oslanjanja za otežane uslove terenske vožnje, dodatno povećanu nosivost za 350 kg i kamuflažnu foliju ili roll bar.

"U pitanju je model koji je svojim jedinstvenim izgledom izazvao veliku pažnju na domaćem tržištu, uz potvrde kvaliteta i izdržljivosti koje dolaze od ljubitelja vožnje po zahtevnim terenima. Steed 5 Hunter je još jedan dokaz da Great Wall postavlja trendove za automobile iz kategorije pikap", naveo je Radovan Berić, direktor GWS Auto Group, ekskluzivnog distributera Great Wall vozila.

Dilerska mreža Great Wall vozila rasprostranjena je širom Srbije i obuhvata Beograd, Novi Sad, Niš, Kraljevo i Jagodinu. GWS Auto Group je na Sajmu lova, ribolova i sporta izlagala posredstvom svog dilera u Novom Sadu, preduzeća Tago Car d.o.o.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST - BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova... Više...

Job Fair 2022 - Tvoja karijera počinje ovde!

Organizacija BEST po četrnaesti put omogućila je studentima, diplomicima i postdiplomcima šansu... Više...

Job Fair 2019 - Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi „Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!" organizuje Udruženje... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed