BlackBerry Leap - Mobilni uređaj modernog dizajna koji garantuje sigurnost

Beograd, 17. Mart 2015. PR Objave: Saopštenje -

BlackBerry Leap - Mobilni ureÄaj modernog dizajna koji garantuje sigurnost

Novi uređaj je savremenog i inovativanog dizajna, poseduje vrhunske performanse i namenjen je mobilnim profesionalcima kojima su sigurnost i privatnost na prvom mestu Kompanija BlackBerry predstavila je novi mobilni uređaj BlackBerry Leap koji optimizuje produktivnost i omogućava efikasnije upravljanje svakodnevnim komunikacijama. BlackBerry Leap je pametni uređaj koji funkcioniše na 10.3.1 operativnom sistemu i 4G LTE mreži.

Novi uređaj je savremenog i inovativanog dizajna, poseduje vrhunske performanse i namenjen je mobilnim profesionalcima kojima su sigurnost i privatnost na prvom mestu

Kompanija BlackBerry predstavila je novi mobilni uređaj BlackBerry Leap koji optimizuje  produktivnost i omogućava efikasnije upravljanje svakodnevnim komunikacijama. BlackBerry Leap je pametni uređaj koji funkcioniše na 10.3.1 operativnom sistemu i 4G LTE mreži. Ključne performanse uređaja su snažna baterija sa produženim vekom trajanja i virtuelna tastatura koja na najefikasniji način optimizuje svakodnevnu komunikaciju korisnika.

Ono po čemu se BlackBerry Leap posebno ističe je moderan i elegantan dizajn, sa naglaskom na HD all-touch ekran od 5 inča. Moćna baterija koja omogućava celodnevnu upotrebu uređaja naročito je pogodna za poslovne korisnike kojima je neophodna stalna kontrola i integrisano upravljanje komunikacijama.

Savremeno doba svakodnevno otvara nova polja i kanale komunikacije koji su izloženi sigurnosnim rizicima, pa je garancija bezbednosti i efikasna zaštita postala imperativ koji svaki pametni uređaj mora da ispunjava. BlackBerry Leap kreiran je sa namerom da zadovolji potrebe poslovnih i privatnih korisnika za unapređenom mobilnom sigurnošću.

Karakteristike kojima se BlackBerry Leap ističe u odnosu na ostale pametne uređaje na tržištu su:

  • Snažna baterija - Uređaj ima ugrađenu moćnu bateriju od 2800 mAh koja može da izdrži i do 25 sati intenzivnog korišćenja.
  • Unapređeni standardi sigurnosti - BlackBerry Leap je dizajniran tako da ispunjava najviše standarde bezbednosti koji u potpunosti osiguravaju privatnost korisnika. Poseduje moćne alate koji omogućavaju zaštitu od virusa, sajbernapada i podršku enkriptovanju korisničkih podataka, kao i opcije back up-a i povraćaja izgubljenih podataka.
  • Optimizovana tastatura prilagođena potrebama svakog pojedinačnog korisnika - Virtuelna tastatura koju uređaj poseduje omogućava povećanje produktivnosti prilikom upravljanja poslovnim i privatnim komunikacijama. Softver tastature pruža mogućnost bržeg i efikasnijeg kucanja, a unapređeni alat ispravki smanjuje greške na minimum ili ih potpuno eliminiše.
  • BlackBerry 10 OS 10.3.1 - Na uređaju je instaliran najnoviji BlackBerry operativni sistem koji donosi moderniji vizuelni prikaz celokupnog interfejsa i nove dodatke i opcije među kojima su najvažniji Amazon Appstore, BlackBerry Blend i BlackBerry Assistant. BlackBerry Blend je aplikacija koja na efikasan način povezuje sadržaj i podatke na pametnom telefonu sa računarom i tabletom. Korisnicima BlackBerry Leap-a je putem Amazon Appstore-a omogućena kupovina odnosno download većine aplikacija kojima su do nedavno imali pristup isključivo korisnici Android operativnih sistema. Takođe, novi operativni sistem donosi i softver BlackBerry Assistant koji predstavlja digitalnog asistenta kojim se upravlja glasovnim ili tekstualnim komandama.

Više informacija o uređaju BlackBerry Leap možete pogledati klikom na sledeći link http://www.BlackBerry.com/Leap

Izvor: www.BlackBerry.com

 

O kompaniji BlackBerry
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi. Kompanija posluje pod oznakom "BB" na berzi u Torontu i "BBRY" na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.comPODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Zašto mobilni uređaji mogu biti opasni po zdravlje dece

Mobilni uređaji mogu biti opasni po zdravlje dece Deca i mladi mobilne uređaje koriste četiri... Više...

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry... Više...

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed