BlackBerry Worklife - u funkciji interesa pojedinca i kompanije

Beograd, 27. Februar 2015. PR Objave: Saopštenje -

BlackBerry Worklife - u funkciji interesa pojedinca i kompanije

Nova usluga kompanije BlackBerry razdvaja poslovnu od privatne komunikacije uz mogućnost korišćenja samo jednog mobilnog uređaja BlackBerry WorkLife je nova poslovna platforma koja omogućava upravljanje poslovnim i ličnim brojem telefona i kontaktima putem samo jednog uređaja, dok istovremeno jasno odvaja troškove naloga. Na ovaj način osigurava se privatnost svakog zaposlenog, a istovremeno se kontrolišu i štite interesi organizacije.

Nova usluga kompanije BlackBerry razdvaja poslovnu od privatne komunikacije uz mogućnost korišćenja samo jednog mobilnog uređaja

BlackBerry WorkLife je nova poslovna platforma koja omogućava upravljanje poslovnim i ličnim brojem telefona i kontaktima putem samo jednog uređaja, dok istovremeno jasno odvaja troškove naloga. Na ovaj način osigurava se privatnost svakog zaposlenog, a istovremeno se kontrolišu i štite interesi organizacije.

Koncept Bring your own device (BYOD), koji podrazumeva da zaposleni donose svoje mobilne uređaje i koriste ih u poslovne svrhe, na ovaj način je unapređen otvaranjem nove mogućnosti spajanja privatnog i korporativnog broja u jednom uređaju. Platforma WorkLife dozvoljava organizacijama da regulišu troškove poslovne linije zaposlenog koja uključuje SMS, pozive i prenos podataka, dok zaposleni za svoju privatnu liniju to rade samostalno.

Usluga WorkLife ima dvostruke pogodnosti koje su usmerene i ka organizacijama i ka samom zaposlenom. Kada zaposleni koristi jedan broj za privatne i poslovne potrebe, dešava se da nakon radnog vremena nastavi da prima pozive i poštu koji se tiču organizacije i poslovanja. Kako bi se izbegle takve situacije, platforma WorkLife omogućava integrisanje dve linije u jednom uređaju koji služi kao objedinjeno privatno i poslovno sredstvo komuniciranja. Jedna linija je kompanijska i nju organizacija može da prenosi unutar svoje strukture na različite zaposlene.

Na ovaj način je osigurana privatnost zaposlenih, jer svoj privatni broj više neće morati da dele sa poslovnim saradnicima i kolegama. Svaka linija može da bude odvojena posebnim tonom zvona, pa zaposleni prilikom svakog dolazećeg poziva znaju da li je u pitanju poslovna ili privatna svrha. WorkLife usluga pruža organizaciji jasan uvid u troškove i potrošnju za svaku kompanijsku liniju, što je naročito značajno kada se radi o saobraćaju u romingu. Takođe, prilikom slanja SMS-ova, odlazećih poziva i elektronske pošte, korisnik bira da li će komunikaciju da vodi sa privatnog ili poslovnog broja.

Još jedna prednost usluge WorkLife jeste da funkcioniše na svim pametnim telefonima (BlackBerry, iPhone i Android) i platformama. Takođe, usluga ne zahteva korišćenje proksi servera kako bi se podelili poslovni i privatni podaci, koji u većini slučajeva usporavaju protok informacija.

Više informacija o novoj platformi BlackBerry WorkLife možete pogledati klikom na sledeći link http://ca.blackberry.com/enterprise/products/worklife.html

Izvor: www.BlackBerry.com

 

O kompaniji BlackBerry
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi. Kompanija posluje pod oznakom „BB" na berzi u Torontu i "BBRY" na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.comPODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Zašto mobilni uređaji mogu biti opasni po zdravlje dece

Mobilni uređaji mogu biti opasni po zdravlje dece Deca i mladi mobilne uređaje koriste četiri... Više...

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry... Više...

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed