BlackBerry Identity - jedan identitet za sve cloud naloge

Beograd, 24. Februar 2015. PR Objave: Saopštenje -

BlackBerry Identity - jedan identitet za sve cloud naloge

Putem BlackBerry Enterprise Identity platforme moguće je upravljati kompleksnom mrežom svih naloga i pristupati im širom mreže cloud aplikacija Kompanija BlackBerry kreirala je platformu Enterprise Identity kako bi unapredila produktivnost zaposlenih omogućavajući pristupa svim servisima zasnovanim na cloud mreži putem jednog naloga. Takođe, putem ove platforme pojednostavljuje se i IT upravljanje svim cloud aplikacijama jer se kroz jednu tačku povezuju kontrola, prava, licence i revizija.

Putem BlackBerry Enterprise Identity platforme moguće je upravljati kompleksnom mrežom svih naloga i pristupati im širom mreže cloud aplikacija

Kompanija BlackBerry kreirala je platformu Enterprise Identity kako bi unapredila produktivnost zaposlenih omogućavajući pristupa svim servisima zasnovanim na cloud mreži putem jednog naloga. Takođe, putem ove platforme pojednostavljuje se i IT upravljanje svim cloud aplikacijama jer se kroz jednu tačku povezuju kontrola, prava, licence i revizija.

Enterprise Identity donosi značajno unapređenje produktivnosti i efikasnosti poslovanja kako na individualnom nivou za svakog zaposlenog, tako i na nivou celokupne organizacije. Platforma omogućava kontrolu i upravljanje svim nalozima organizacije i vezama koje ostvaruje putem cloud aplikacija. Takođe, kroz BlackBerry Identity Proxy moguće je dodatno ojačati postojeći direktorijum servisa, bez potrebe za kopiranjem i sinhronizovanjem podataka na cloud.

Savremeno poslovanje zahteva snažan sistem sigurnosnih provera radi zaštite poverljivih podataka, te se zaposleni svakodnevno susreću sa ogromnim brojem lozinki i pristupnih šifri. Sada, putem Enterprise Identity platforme zaposleni mogu sa velikom lakoćom i na jednostavan način pristupiti svim svojim cloud nalozima putem samo jednog logovanja. Na taj način se svakodnevno poslovanje umnogome rasterećuje i postaje efikasnije. Novo rešenje kompanije BlackBerry se takođe i vrlo lako primenjuje, jer ne zahteva značajna ulaganja u svrhu integracije i predstavlja jednostavan i ekonomičan način da se osigura pristup različitim cloud korisničkim nalozima.

Kada se koristi u kombinaciji sa najkompleksnijim EMM rešenjem na tržištu - BES12, platforma Enterprise Identity postaje moćno sredstvo koje omogućava:

  • Povezivanje i konsolidovanje svih naloga i veza u okviru organizacije
  • Efikasno upravljanje identitetima na svim mobilnim uređajima unutar kompanije
  • Oslobađanje zaposlenih od logovanja u svaki poslovni korisnički nalog pojedinačno

Sigurnost i funkcionisanje globalne BlackBerry infrastrukture kao platforme upravljanja mobilnim identitetima podržava i činjenica da ova mreža obuhvata i uspešno kontroliše preko 200 miliona naloga.

Više informacija o platformi BlackBerry Enterprise Identity možete pogledati klikom na sledeći link http://ca.blackberry.com/enterprise/products/enterprise-identity.html

Izvor: www.BlackBerry.com

 

O kompaniji BlackBerry
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi. Kompanija posluje pod oznakom „BB" na berzi u Torontu i "BBRY" na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.comPODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Zašto mobilni uređaji mogu biti opasni po zdravlje dece

Mobilni uređaji mogu biti opasni po zdravlje dece Deca i mladi mobilne uređaje koriste četiri... Više...

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry... Više...

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed