BBM Meetings - Nova poslovna usluga za korisnike BlackBerry telefona

Beograd, 29. Decembar 2014. PR Objave: Saopštenje -

BBM Meetings - Nova poslovna usluga za korisnike BlackBerry telefona

BBM Meetings je nova usluga koju je predstavila kompanija BlackBerry i namenjena je poslovnim korisnicima mobilnih uređaja. Cilj ove usluge je da se ponudi unapređena komunikacija i kolaboracija među mobilnim profesionalcima na efikasniji način i uz niže troškove.

BBM Meetings je nova usluga koju je predstavila kompanija BlackBerry i namenjena je poslovnim korisnicima mobilnih uređaja. Cilj ove usluge je da se ponudi unapređena komunikacija i kolaboracija među mobilnim profesionalcima na efikasniji način i uz niže troškove.

Aplikacija BBM Meetings je dizajnirana tako da zadovolji potrebe rastućeg tržišta poslovnih mobilnih rešenja i u tom smislu, već od samog starta se istakla kao drugačija i inovativna u poređenju sa postojećim uslugama namenjenih mobilnim i video konferencijskim pozivima. Nova BlackBerry usluga uspešno je odgovorila na potrebe savremenih mobilnih profesionalaca i ponudila aplikaciju koja na jednom mestu pruža opcije zakazivanja, vođenja i organizovanja svih vidova sastanaka.

Ova usluga pruža korisnicima automatizovano i efikasno kontrolisanje svih zakazanih obaveza i omogućava unapređenje mobilne kolaboracije. Aplikacija BBM Meetings automatski poziva korisnika na sastanke i podseća ih u kom trenutku bi i gde trebalo da se nalaze. Ono što ovu uslugu posebno ističe u odnosu na postojeću ponudu sličnih aplikacija na tržištu jesu pristupačniji troškovi korišćenja i šira dostupnost zaposlenima na globalnom nivou. Korisnici BBM Meetings aplikacije imaju mogućnost da uspostave video i HD konferencijske pozive za do 25 učesnika istovremeno, što je apsolutna novina u ovakvim poslovnim uslugama. Takođe, korisnici koji organizuju sastanak na ovakav način, mogu u svakom trenutku isključiti nekog od učesnika ili mutirati šumove na vezi.

Usluga BBM Meetings dostupna je na svim operativnim sistemima, uključujući Windows i iOS, kao i mobilne Android, BlackBerry 10 i iPhone.

Više o ovoj usluzi možete saznati na  http://blogs.blackberry.com/2014/11/bbm-meetings-more-than-video-calling/.

Izvor: www.BlackBerry.com 

 

O BlackBerry-ju
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi. Kompanija posluje pod oznakom „BB" na berzi u Torontu i "BBRY" na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.comPODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Intermat: Goodyear predstavio digitalne inovacije za smanjivanje troškova terenskih vozila

Na sajmu Intermat u Parizu Goodyear je predstavio dva proaktivna rešenja na području terenskih... Više...

Nova edukativna aplikacija za decu - Uz Goodyear Crossroad Safety do boljeg poznavanja saobraćajnih pravila

Pokrenuta je nova dečija zabavno-edukativna aplikacija Goodyear Crossroad Safety putem koje će... Više...

Zašto mobilni uređaji mogu biti opasni po zdravlje dece

Mobilni uređaji mogu biti opasni po zdravlje dece Deca i mladi mobilne uređaje koriste četiri... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed