Četvrt veka stila - "Lady Di" na novoj lokaciji

Beograd, 21. Novembar 2014. PR Objave: Saopštenje -

Äetvrt veka stila - "Lady Di" na novoj lokaciji

Jedna od prvih privatnih radnji u Beogradu, "Lady Di", koja se više od 25 godina bavi uvozom i prodajom ženske italijanske obuće i tašni, preseljena je i svečano otvorena u Ulici Kralja Petra broj 70. Na otvaranju je održan koktel kojem su prisustvovali glavna urednica Politike Ljiljana Smajlović, glumica Nataša Tapušković, direktorka RTV Studio B Ivana Vučićević, glumac Miki Manojlović, upravnica Jugoslovenskog dramskog pozorišta Tamara Vučković Manojlović, narodna poslanica Branka Bošković...

Jedna od prvih privatnih radnji u Beogradu, "Lady Di", koja se više od 25 godina bavi uvozom i prodajom ženske italijanske obuće i tašni, preseljena je i svečano otvorena u Ulici Kralja Petra broj 70. Na otvaranju je održan koktel kojem su prisustvovali glavna urednica Politike Ljiljana Smajlović, glumica Nataša Tapušković, direktorka RTV Studio B Ivana Vučićević, glumac Miki Manojlović, upravnica Jugoslovenskog dramskog pozorišta Tamara Vučković Manojlović, narodna poslanica Branka Bošković, Olivera Labus, supruga ekonomiste Miroljuba Labusa, i  mnogobrojne ličnosti iz javnog života, biznisa, politike i kulture.

„Lady Di" se od 1989. godine bavi uvozom i prodajom kvalitetne ženske italijanske obuće i tašni brendova Luca Grossi, De Robert, Gabriele, Dyva, Carol J. i Laura di Maggio.

- Proizvođače i njihove kolekcije karakterišu višegodišnja iskustva, profesionalnost i kreativnost, dok su proizvodi u potpunosti izrađeni u Italiji, u radionicama u kojim veći deo proizvodnje čini tehnika ručne izrade proizvoda (hand made), izjavila je vlasnica Divna Konjikušić - Tomić.

Tradicionalna metodologija izrade, kontrolisani izbor materijala, kao i istraživački duh i otvorenost ka novim idejama, doveli su ove brendove do novih i originalnih rešenja kojima oslikavaju istorijsko nasleđe Italije i prepoznatljiv italijanski stil u dizajnu kože i drugih materijala.

Posle gotovo četvrt veka postojanja, prodavnica je preseljena iz Resavske ulice u Ulicu Kralja Petra 70, čime je započeta nova era postojanja i kvalitetnih brendova.

Više detalja o proizvodima dostupno je na internet sajtu www.lady-di.rs.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kulinarska federacija Srbije najavila drugi Beogradski gastro fest: Pregovaramo sa Gordonom Remzijem i kuvarima sa televizije 24Kitchen

Kulinarska federacija Srbije predstavila je plan aktivnosti za 2015. godinu na "Koktelu za prijatelje"... Više...

Rezultati sedmogodišnjeg rada udruženja Građanske inicijative

Povodom uspešnog završetka sedmogodišnjeg projekta, Građanske inicijative pozivaju na izložbu... Više...

Punoletstvo Radio Obrenovca

Danas JRP Radio Obrenovac obeležava 18. godina postojanja. Ovaj mali jubilej prva medijska lokalna... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed