Kulinarska federacija Srbije najavila drugi Beogradski gastro fest: Pregovaramo sa Gordonom Remzijem i kuvarima sa televizije 24Kitchen

Beograd, 19. Decembar 2014. PR Objave: Saopštenje -

Kulinarska federacija Srbije najavila drugi Beogradski gastro fest: Pregovaramo sa Gordonom Remzijem i kuvarima sa televizije 24Kitchen

Kulinarska federacija Srbije predstavila je plan aktivnosti za 2015. godinu na "Koktelu za prijatelje" koji je održan juče u prostorijama Federacije u Nušićevoj 4 u Beogradu. Okupljeni su imali priliku da čuju kako su zamišljeni Čas kuvanja sa Kulinarskom federacijom, Koktel tutorijal, Master Class uklapanja hrane i vina, ali i drugi Beogradski gastro fest koji će se održati u oktobru naredne godine.

Kulinarska federacija Srbije predstavila je plan aktivnosti za 2015. godinu na "Koktelu za prijatelje" koji je održan juče u prostorijama Federacije u Nušićevoj 4 u Beogradu.

Okupljeni su imali priliku da čuju kako su zamišljeni Čas kuvanja sa Kulinarskom federacijom, Koktel tutorijal, Master Class uklapanja hrane i vina, ali i drugi Beogradski gastro fest koji će se održati u oktobru naredne godine.

"Kako broj naših članova, simpatizera, prijatelja i partnera raste, tako rastu i naši planovi i ambicije. Za 2015. godinu smo planirali brojne i interesantne aktivnosti kroz koje ćemo promovisati struku, naše kulinare, ali i partnere i prijatelje Federacije u zemlji i inostranstvu", izjavio je Jovan Vukelić, predsednik Upravnog odbora Kulinarske federacije Srbije.

On je gostima poželeo dobrodošlicu, posle čega je reč prepustio kolegi Ivi Andriću, predsedniku Upravnog odbora Asocijacije šefova kuvara Srbije.

"Zadovoljstvo mi je da iz liste aktivnosti koje nas očekuju, izdvojim drugi Beogradski gastro fest, planiran za oktobar. Iako su pregovori i dalje u toku, nagovestiću vam da radimo na tome da sledeće godine ugostimo Gordona Remzija lično - jednog od najvećih živih kuvara i rijaliti zvezdu „Paklene kuhinje". Uskoro ćemo početi pregovore i sa našim medijskim partnerima 24Kitchen, te se nadamo da će i neki od zvezda-kuvara sa ove televizije biti gost i predavač na narednom Festivalu", istakao je Andrić.

Posle kratkog obraćanja domaćina i prezentovanja planova, okupljeni su imali priliku da premijerno pogledaju kratkometražni film o prvom Beogradskom gastro festu, kao i da uživaju u druženju i zakusci.

Podsetimo, Kulinarska federacija Srbije i Diplomatska asocijacija Srbije, bili su domaćini prvog Beogradskog gastro festa koji je održan sredinom oktobra ove godine na Beogradskom sajmu.

Festival je postigao izuzetan uspeh u domaćoj, ali i stranoj javnosti. Uvršten je u zvaničan kalendar događaja Svetske asocijacije šefova kuvara koja broji više od 12 miliona članova, a bio je i centralna priča u brojnim domaćim i stranim medijima.

Organizaciju Beogradskog festivala javno je pohvalio i sam Gordon Remzi. Njegovi najbliži saradnici Cezar Bartolini i Dubravka Janković bili su predavači na prvom Beogradskom gastro festu, čime je ovaj gastro-velikan po prvi put pružio podršku nekom balkanskom festivalu.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Četvrt veka stila - "Lady Di" na novoj lokaciji

Jedna od prvih privatnih radnji u Beogradu, "Lady Di", koja se više od 25 godina bavi uvozom i prodajom... Više...

Na zatvaranju Gastro festa izabran nacionalni tim Srbije

Nacionalni kulinarski tim Srbije formiran je u nedelju, na svečanom zatvaranju prvog Beogradskog... Više...

Na zatvaranju Gastro festa izabran nacionalni tim Srbije

Nacionalni kulinarski tim Srbije formiran je u nedelju, na svečanom zatvaranju prvog Beogradskog... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed