Caffe Club Max u Zrenjaninu biće domaćin drugog tvitapa #ZrUp

Zrenjanin, 14. Maj 2013. PR Objave: Najava -

Caffe Club Max u Zrenjaninu biÄe domaÄin drugog tvitapa #ZrUp

Caffe Club Max u Zrenjaninu biće domaćin drugog tvitapa #ZrUp koji je zakazan za petak, 17. maj u 17 sati. Ovo je drugi #ZrUp, koji će pokazati koliko ima ljubitelja tvitera iz ovog grada. Prvi #ZrUp koji je organizovan prošle godina, prošao je izuzetno uspešno, a organizatori napominju da je razlog tome želja da se neformalna komunikaci

Caffe Club Max u Zrenjaninu biće domaćin drugog tvitapa #ZrUp koji je zakazan za petak, 17. maj u 17 sati. Ovo je drugi #ZrUp, koji će pokazati koliko ima ljubitelja tvitera iz ovog grada. Prvi #ZrUp koji je organizovan prošle godina, prošao je izuzetno uspešno, a organizatori napominju da je razlog tome želja da se neformalna komunikacija sa društvenih mreža prebaci u živu komunikaciju uz dobro druženje i upoznavanje.

- Tviter je mesto gde su informacije dostupne istog momenta  u sažetom i jasnom obliku. Tviter je mreža koja je sve popularnija među mladima i u Srbiji, a broj korisnika je iz dana u dan veći. U poslednje vreme tviteraši su se iskristalisali kao posebna zajednica, koju čine ljudi koji su zainteresovani za društvo u kome žive i žele da utiču na promene u društvu, rekao je za zrenjaninski portal ILoveZrenjanin Mišo Živanov, jedan od osnivača ovog događaja.

Tvitap u  Caffe Clubu Max okupiće ljude sličnih interesovanja, koji će komunikaciju na internetu zameniti uživo pričom, igrom i zabavom. Mnogi od njih su se upoznali i sprijateljili preko ove društvene mreže, a očigledno je da Zrenjaninci čine veliki deo ove zajednice.

Ukoliko želite da prisustvujete ovom tvitapu, svoj dolazak možete potvrditi i na na twvt.us/zrup-2, dok se dodatno o svemu možete informisati putem zvaničnog tviter naloga ovog događaja https://twitter.com/ZRtweetUP.PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

Ključne reči

tweetup, maxbet, club max

POVEZANI SADRŽAJI

U kompaniji MaxBet zabeležen veliki pomak u poslovanju nakon poslovnog seminara

Kompanija MaxBet organizovala je u maju trodnevni poslovni seminar za zaposlene. Seminaru na Fruškoj... Više...

Kompanija MaxBet otvara novu sportsku kladionicu u Somboru

Nova MaxBet sportska kladionica u Somboru biće svečano otvorena 8. juna. Novi MaxBet lokal u ulici... Više...

Kompanija MaxBet unapređuje poslovanje saradnjom sa SBTech-om

Kompanija MaxBet unapređuje poslovanje saradnjom sa SBTech-om, vodećim provajderom rešenja i usluga... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed