U kompaniji MaxBet zabeležen veliki pomak u poslovanju nakon poslovnog seminara

Novi Sad, 04. Juni 2013. PR Objave: Najava -

U kompaniji MaxBet zabeležen veliki pomak u poslovanju nakon poslovnog seminara

Kompanija MaxBet organizovala je u maju trodnevni poslovni seminar za zaposlene. Seminaru na Fruškoj gori prisustvovalo je više od 100 učesnika za koje su organizovana predavanja i brojne tim bilding aktivnosti.

Kompanija MaxBet organizovala je u maju trodnevni poslovni seminar za zaposlene. Seminaru na Fruškoj gori prisustvovalo je više od 100 učesnika za koje su organizovana predavanja i brojne tim bilding aktivnosti. U periodu nakon seminara zabeleženi su značajni pomaci u poslovanju.

Nakon druženja na Fruškoj gori, atmosfera na radnom mestu značajno se poboljšala. S obzirom na to da su seminaru prisustvovali zaposleni iz cele Srbije, utisci su iz svih gradova isti. Komunikacija je poboljšana, a najveći pomak primećen je kod onih koji su nedavno počeli da rade. Zbližavanje je uticalo na to da nema nesporazuma u poslovnoj komunikaciji, umanjene su greške u radu, a poboljšana je produktivnost.

Učesnici seminara počeli su da primenjuju nova znanja koja su stekli zahvaljujući predavanjima mnogih eksperata iz oblasti poslovanja. Neke od tema na seminaru su bile: "Unapređenje usluživanja klijenata" Zvezdan Horvat (Adizes Novi Sad); "Uspeh se može naučiti" Olgica Balaban, HR Manager M&I Systems, Co; "Upravljanje vremenom kao tehnika prevazilaženja stresa" Svetlana Djurić Dragutinović, psihoterapeut.

Kompanija MaxBet neretko organizuje seminare za zaposlene. Zaposleni usvajaju nova znanja, lično i profesionalno se usavršavaju. Na taj način, poboljšavaju se radne navike, a uspeh i profesionalni razvoj kompanije i zaposlenih je zagarantovan.PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Nacionalni park Fruška gora i Specijalni rezervat prirode Gornje Podunavlje dobitnici prestižne Evropske povelje za održivi turizam

Nacionalni park Fruška gora i Specijalni rezervat prirode Gornje Podunavlje prva su zaštićena... Više...

Kompanija MaxBet otvara novu sportsku kladionicu u Somboru

Nova MaxBet sportska kladionica u Somboru biće svečano otvorena 8. juna. Novi MaxBet lokal u ulici... Više...

Kompanija MaxBet unapređuje poslovanje saradnjom sa SBTech-om

Kompanija MaxBet unapređuje poslovanje saradnjom sa SBTech-om, vodećim provajderom rešenja i usluga... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed