Badminton reprezentacija Srbije na okupu

Beograd, 05. Februar 2013. PR Objave: Saopštenje -

Badminton reprezentacija Srbije na okupu

Prva epizoda nove prakse u stručnom radu sa srpskom badminton reprezentacijom ustanovljena od ove godine imala je svoju premijeru u nedelju, 3. februara 2013. Pod dirigentskom palicom glavnog trenera reprezentacije Milana Barbira i pomoćnog trenera Dragana Antića najbolji seniori i juniori uzrasta do 19 godina okupili su se u Tehničkoj školi u Železniku gde su odradili jednodnevni program u pripremama na nastavak, veoma zahtevne, sezone.

Prva epizoda nove prakse u stručnom radu sa srpskom badminton reprezentacijom ustanovljena od ove godine imala je svoju premijeru u nedelju, 3. februara 2013. Pod dirigentskom palicom glavnog trenera reprezentacije Milana Barbira i pomoćnog trenera Dragana Antića najbolji seniori i juniori uzrasta do 19 godina okupili su se u Tehničkoj školi u Železniku gde su odradili jednodnevni program u pripremama na nastavak, veoma zahtevne, sezone. Na prvoj akciji ovog tipa, kojom je kordinisao Radomir Jovović, Barbir i Antić su na raspolaganju imali seniorske reprezentativce Milicu Simić, Ivanu Maksimović, Minu Lakić, Igora Bjelana, Iliju Pavlovića, Borka Petrovića, Miodraga Kaličanina i Nikolu Arsića, te juniorske članove nacionalnog tima Sofiju Milošević, Dragoslava Petrovića, Jovana Babajića i Ivana Vujoševića.

Po rečima prvog stratega srpske badminton reprezentacije Barbira zajednički trening je protekao u izuzetno radnoj atomsferi a glavni cilj ovakih akcija pored stručnog rada jesu i podizanje, već visokog, timskog duha unutar nacionalnog tima na još viši nivo i pravovremeno uključivanje juniora u sve ono što će ih očekivati u seniorskoj konkurenciji.

– Pored samih treninga ova okupljanja ćemo koristiti i za praćenje i analizu tehničko-taktičko-fizičkog dostignuća reprezentativaca koja se evidentiraju u pojedinačnim kartonima igrača na tromesečnom nivou. Na ovaj način se stimulišu i usmeravaju, kako igrači tako i treneri, za rad u matičnim klubovima – kazao je Milan Barbir.PODACI O FIRMI

Naziv: Badminton Savez Srbije
Adresa: Arčibalda Rajsa 3
Grad: Beograd 11030
e-mail: office@badminton.org.rs
Web: www.badminton.org.rs
Tel: 011/305 9275

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Novi Sad odbranio titulu u Kruševcu

Badminton klub Novi Sad odbranio je titulu na Ekipnom prvenstvu Srbije za mešovite timove koje je... Više...

Novi Sad odbranio titulu u Kruševcu

Badminton klub Novi Sad odbranio je titulu na Ekipnom prvenstvu Srbije za mešovite timove koje je... Više...

Na korak od medalja u tri konkurencije

Badminton reprezentacija Srbije od 5. do 7. Aprila u Turskoj učestvovala na Balkanskom prvenstvu... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed