Novi Sad odbranio titulu u Kruševcu

Kruševac, 13. Maj 2013. PR Objave: Najava -

Novi Sad odbranio titulu u Kruševcu

Badminton klub Novi Sad odbranio je titulu na Ekipnom prvenstvu Srbije za mešovite timove koje je u organizaciji Badminton kluba Zmajevi iz Kruševca i Badminton saveza Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije a uz podršku Grada Kruševca, održano 12. maja 2013. u sportskoj Sali VMN Krstić.

Badminton klub Novi Sad odbranio je titulu na Ekipnom prvenstvu Srbije za mešovite timove koje je u organizaciji Badminton kluba Zmajevi iz Kruševca i Badminton saveza Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije a uz podršku Grada Kruševca, održano 12. maja 2013. u sportskoj Sali VMN Krstić. U okršaju za najsjajnije odličje Novi Sad, koji ove godine dominira domaćom scenom, savladao je BK Beograd s 4:1. U duelu za bronzu BK Zmajevi, prošlogodišnji osvajači srebra, bili su bolji od BK Clear s 5:0.

Mečevima za odličja prethodio je ubedljivo najzanimljiviji i najneizvesniji duel na šampionatu. U polufinalu BK Beograd je sa 4:1 savladao Zmajeve i tako se plasirao u finale. Mina Lakić je pobedom nad Natašom Pavlović dovela u vođstvo Beograđane. Na 2:0 je povisio Igor Bjelan nadigravši mladog Luku Milića. I onda u meču, koji je bio biti ili ne biti za Kruševljane, Nikola Arsić i Igor Bjelan su posle tri seta velike borbe savladali par Miodrag Kaličanin / Borko Petrović i tako odveli svoj tim u finale. Na kraju je rezultat u ovom polufinalnom okršaju bio 4:1 za BK Beograd. U drugom duelu za finale BK Novi Sad je bio ubedljiv protiv BK Clear savladavši ga s 5:0.

Inače, celo takmičenje u Kruševcu je proteklo u izuzetno lepoj atmosferi. Viđeno je mnogo zanimljivih okršaja i odličnih poteza koji su još jednom u ovoj sezoni ovaj olimpijski sport prikazali u najlepšem svetlu.

Medalje su osvojili: 1. BK Novi Sad (Ilija Pavlović, Nenad Milošević, Milica Simić, Sandra Halilović), 2. BK Beograd (Radomir Jovović, Nikola Arsić, Igor Bjelan, Andrija Doder, Mina Lakić, Jelena Stevanović), 3. BK Zmajevi, Kruševac (Dragoslav Petrović, Borko Petrović, Miodrag Kaličanin, Luka Milić, Andrijana Stanković, Nataša Pavlović, Ivana Maksimović).PODACI O FIRMI

Naziv: Badminton Savez Srbije
Adresa: Arčibalda Rajsa 3
Grad: Beograd 11030
e-mail: office@badminton.org.rs
Web: www.badminton.org.rs
Tel: 011/305 9275

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Na korak od medalja u tri konkurencije

Badminton reprezentacija Srbije od 5. do 7. Aprila u Turskoj učestvovala na Balkanskom prvenstvu... Više...

Na korak od medalja u tri konkurencije

Badminton reprezentacija Srbije od 5. do 7. Aprila u Turskoj učestvovala na Balkanskom prvenstvu... Više...

Defile srpske badminton budućnosti u Pančevu

Sve što predstavlja budućnost srpskog badminton sporta okupio se u nedelju, 24. februara 2013,... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed