Zlatno priznanje za promociju srpske propagandne prakse u inostranstvu agenciji "Blumen group"

Beograd, 28. Decembar 2012. PR Objave: Najava -

Zlatno priznanje za promociju srpske propagandne prakse u inostranstvu agenciji "Blumen group"

U četvrtak 27.12.2012. god. Udruženje za tržišne komunikacije Srbije dodelilo je tradicionalna godišnja priznanja najuspešnijim agencijama, kompanijama i pojedincima za ostvarene rezultate u struci u 2012. godini. Agencija "Blumen group" i ove godine dobitnik je UEPS priznanja i to u dve kategorije: - Zlatno priznanje za promociju srpske propagandne prakse u inostranstvu: "IPRA GRAND PRIZE-prvi put stigla na Balkan" - Srebrno priznanje za društveno odgovornu PR kampanju - "Svaki popis daje opis"

U četvrtak 27.12.2012. god. Udruženje za tržišne komunikacije Srbije dodelilo je tradicionalna godišnja priznanja najuspešnijim agencijama, kompanijama i pojedincima za ostvarene rezultate u struci u 2012. godini. Agencija "Blumen group" i ove godine dobitnik je UEPS priznanja i to u dve kategorije:
- Zlatno priznanje za promociju srpske propagandne prakse u inostranstvu: "IPRA GRAND PRIZE-prvi put stigla na Balkan"
- Srebrno priznanje za društveno odgovornu PR kampanju - "Svaki popis daje opis"

Agencija Blumen group jedna je od najstarijih i najuglednijih agencija za odnose s javnošću na ovim prostorima. Medijima i javnosti najpoznatija je kao agencija koja je dugi niz godina sarađivala sa eminentnim institucijama kulture i manifestacijama od značaja kao što su BITEF, BEMUS, Dani Beograda, Proslava jubileja – 150. godina od rođenja Nikole Tesle i dr. Ono što je manje poznato, ali ne i manje značajno jeste njihovo bogato iskustvo u radu na projektima inovativnog tržišnog pozicioniranja i unapređenja poslovanja malih i srednjih preduzeća. Od nedavno, agencija Blumen group je postala partner najveće svetske mreže nezavisnih agencija Worldcom Public Relations Group, a tim i pouzdan partner za razvoj biznisa svojih klijenata u više od 70 zemalja u svetu.

UEPS osnovan kao udruženje građana, danas je moderna asocijacija čiji je osnovni zadatak afirmacija i unapređenje marketinško-propagandne struke koja je postala nezaobilazna u svim segmentima privrede i društva i bez čijeg je prisustva je danas nemoguće tržišno komunicirati.                                

UEPS je jedina strukovna asocijacija ovakve vrste u našoj zemlji koja se bavi edukacijom ljudi čiji je izbor marketinška komunikacija. Za 52 godinu postojanja i rada UEPS je organizovao preko 1000 stručnih skupova, prezentacija, seminara, okruglih stolova, kreativnih radionica itd. Glavni cilj je primena marketinške tehnologije u obavljanju komercijalnih poslova, kako bi se povećali poslovni efekti u kompanijama a samim tim i dao doprinos razvoju privrede u našoj zemlji.

Krajem svake godine UEPS dodeljuje tradicionalna Priznanja najuspešnijim agencijama i pojedincima za ostvarene rezultate u struci u protekloj godini. Dodeljuju se priznanja za životno delo, najbolju kampanju, najbolji TV spot, radio spot, outdor kampanju, print, dizajn, izdavaštvo, specijalna priznanja itd.

Nagradu UEPS za životno delo ove godine dobio je dr Srđan Bogosavljević, priznanje "Dragan Sakan-nova ideja" pripalo je predsedniku borda direktora TV B92 Veranu Matiću a Grand pri dobila je agencija Nju moment za kampanju "Nevidljivi šampioni" Paraolimpijski komitet Srbije.

Nagrade UEPS imaju za dobitnike veliki značaj jer su dodeljene od kolega iz struke a takva priznanja su uvek najkompetentnija i najdraža.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Agencija Blumen group dobitnik tri UEPS-ova priznanja

Agencija Blumen Group ovogodišnji je dobitnik čak tri prestižne nagrade koje najuspešnijima u... Više...

Završena akcija "Karavan znanja"

Stalno usavršavanje - imperativ modernog poslovanja "Tri noseća stuba preduzetničkog razvoja... Više...

Komunikacija - važna menadžerska veština za postizanje cilja

Osnivač i direktorka agencije za tržišne komunikacije "Blumen Group" Nataša Pavlović Bujas održala... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed