Završena akcija "Karavan znanja"

Beograd, 26. Maj 2015. PR Objave: Saopštenje -

Završena akcija "Karavan znanja"

Stalno usavršavanje - imperativ modernog poslovanja "Tri noseća stuba preduzetničkog razvoja su ciljevi, znanja i veštine i tim." - ocenila je Nataša Pavlović Bujas na jednom od predavanja u okviru akcije "Karavan znanja" koju su, od 19. do 22. maja, organizovali evropski online DOBA fakultet za primenjene poslovne i društvene studije i agencija Blumen group.

Stalno usavršavanje - imperativ modernog poslovanja

"Tri noseća stuba preduzetničkog razvoja su ciljevi, znanja i veštine i tim." - ocenila je Nataša Pavlović Bujas na jednom od predavanja u okviru akcije "Karavan znanja" koju su, od 19. do 22. maja, organizovali evropski online DOBA fakultet za primenjene poslovne i društvene studije i agencija Blumen group.

Serijom besplatnih predavanja o ključnim trendovima savremenog poslovanja, kojima je prisustvovalo više od 200 učesnika, organizatori su želeli da preduzetnicima u Nišu, Kragujevcu, Jagodini, Subotici i Novom Sadu pomognu da se što bolje pozicioniraju na tržištu.  

O tome kako opstati i biti uspešan u uslovima nestabilnog tržišta, govorili su predavači sa više od  20 godina iskustva u preduzetništvu - Peđa Ašanin Gole  prof. na predmetima Socijalni marketing i Strateško planiranje i Nataša Pavlović Bujas osnivač i direktor agencije Blumen group - sertifikovani konsultant Nacionalne agencije za regionalni razvoj, i konsultant Evropske banke za obnovu i razvoj na SBS projektu (Small Business Support - podrška malim preduzećima).

- "Akciju smo pokrenuli kako bismo preduzetnike, i one koji to žele da budu, upoznali sa neophodnim znanjima i veštinama, ali i sa problemima koji ih očekuju na putu do konkurentnog i uspešnog biznisa" - rekla je Nataša Pavlović Bujas.

Prema rečima profesora Peđe Ašanina, novac nije najveći problem prilikom osnivanja preduzeća, već nedostatak specifičnih kompetencija.

- "Kad neko završi fakultet, već ima zastarelo znanje. U vremenu enormne revolucije informatičkih tehnologija fluid znanja je mnogo brži i zato je celoživotno učenje postalo trend u svetu. Prednost onlajn studiranja je u tome što ne morate napustiti posao, već vreme studiranja prilagođavate svom vremenu. Na DOBA fakultetu se mogu upisati i samo određeni moduli iz znanja koja nedostaju" - zaključio je profesor Peđa Ašanin Gole.

Akcija "Karavan znanja", organizovana uz podršku Unije poslodavaca Srbije, u svim gradovima je naišla na odličan odziv, ne samo preduzetnika, već i zaposlenih u javnom sektoru, kao i mladih koji žele da nastave sa edukacijom i profesionalnim usavršavanjem.

Živimo u vremenu u kome se svake godine globalno znanje udvostručuje! Prilagodite se! "

                                                                                            Peđa Ašanin GolePODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Agencija Blumen group dobitnik tri UEPS-ova priznanja

Agencija Blumen Group ovogodišnji je dobitnik čak tri prestižne nagrade koje najuspešnijima u... Više...

Nastavak akcije "Možeš ti, mogu svi" - Stipendija za novi početak

U okviru akcije „Možeš ti, mogu svi!" koja predstavlja inicijativu za bolju obrazovnu uključenost... Više...

Evropski DOBA fakultet: Od upisa do diplome - online!

Na DOBA fakultetu, prvoj i jedinoj visokoškolskoj instituciji u Jugoistočnoj Evropi sa međunarodnom... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed