Komunikacija - važna menadžerska veština za postizanje cilja

Beograd, 02. Decembar 2014. PR Objave: Saopštenje -

Komunikacija - važna menadžerska veština za postizanje cilja

Osnivač i direktorka agencije za tržišne komunikacije "Blumen Group" Nataša Pavlović Bujas održala je predavanje pod nazivom "Komunikacija - važna menadžerska veština za postizanje cilja" na XI Forumu hotelijera u prostorijama Privredne komore Srbije u Resavskoj ulici.

Osnivač i direktorka agencije za tržišne komunikacije "Blumen Group" Nataša Pavlović Bujas održala je predavanje pod nazivom "Komunikacija - važna menadžerska veština za postizanje cilja" na XI Forumu hotelijera u prostorijama Privredne komore Srbije u Resavskoj ulici. Ona je pred velikim brojem predavača sa fakulteta, vlasnika i menadžera hotela, menadžera prodaje i marketinga, istakla značaj kvalitetne interne komunikacije, ali i poznavanja velikog broja kanala i alata i sprovođenje integrisane komunikacione strategije.

"Želite da sve zainteresovane javnosti imaju povoljnu sliku o vašem hotelu, kompaniji ili organizaciji?! Onda se okrenite svojim saradnicima - zaposlenima u svojoj firmi. Postarajte se da budu informisani i zadovoljni, jer oni su pravi ambasadori vašeg rada. Svaku firmu definišu mišljenja i priče ljudi koji u njoj rade",  istakla je prva žena Blumena.

Ona je dodala da se realnost u kojoj radimo i komuniciramo izmenila, ali da je ta promena zapravo izazov i šansa, a ne problem, kako su neki skloni da je tumače.

"Radio, televizija i štampa nikada neće nestati i nema medija koji će ih sasvim potisnuti. Ali, verujem da nam je svima jasno da internet polako ali sigurno preuzima primat u informisanju i komunikaciji. Pametno korišćenje korporativnih online naloga je velika prilika da promovišete i učinite vidljivijom svoju kompaniju, kao i da stvorite odnos poverenja i lojalnosti sa klijentima", objasnila je Pavlović Bujas.

Direktorka Blumen grupe je posavetovala prisutne da integrišu komunikacione procese u svojim kompanijama, tako da budu dosledni i fokusirani na iste ciljeve.

"Uspešni ste onoliko koliko su integrisane vaše komunikacije",  zaključila je direktorka.

Nataša Pavlović Bujas je ekspert za komunikacije, biznis konsultant i sertifikovani opšti i specijalizovani konsultant za unapređenje i razvoj malih i srednjih preduzeća Nacionalne agencije za regionalni razvoj. Učesnik je, organizator i predavač na brojnim skupovima, konferencijama i forumima iz oblasti komunikacije, menadžmenta, razvoja poslovanja i turizma.

Agencija "Blumen Group", čiji je osnivač i direktorka, jedna je od najuticajnijih i najreputabilnijih agencija sa tradicijom poslovanja dužom od dve decenije. Uz brojna domaća i strana priznanja i nagrade, Agencija je 2012. godine nagrađena sa  dve najprestižnije svetske nagrade za odnose s javnošću "IPRA Golden World Awards for Excellence 2012" i "IPRA Golden World Awards for Excellence GRAND PRIZE 2012".

Nataša je na XI Forumu hotelijera bila jedan od predavača - najrelevantnijih stručnjaka na polju komunikacije, turizma, psihologije i menadžmenta. Ovogodišnja manifestacija posvećena profesionalcima iz oblasti turizma održana je pod nazivom "Sve je u komunikaciji".

Kao i deset godina unazad, Forum je i ove godine učesnicima, pružio mogućnost da se edukuju, umreže sa ljudima iz hotelske industrije u zemlji i okruženju, te da naprave nove poslovne kontakte razmenjujući mišljenja sa uspešnim hotelijerima i kolegama.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Predavanje "Kako do posla u 21. veku" i panel diskusija održani su za nastavnike beogradskih škola

Danas, 03. oktobra u ComTrade školi na Novom Beogradu okupili su se nastavnici, direktori i pedagozi... Više...

Prezentacija Executive MBA programa - Prof. Mark Esposito

Svetski priznat prof. Mark Esposito sa Harvard Business School u organizaciji poslovne škole COTRUGLI... Više...

U susret seminaru Brajana Trejsija, 21. aprila u Sava Centru - Da li se uspeh može naučiti?

- Bez sumnje da može! - decidiran je Brajan Trejsi, najrenomiraniji autoritet po pitanju poslovne... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed