U Zrenjaninu održan peti memorijalni turnir "Stevica Miškeljin"

Zrenjanin, 27. Decembar 2012. PR Objave: Saopštenje -

U Zrenjaninu održan peti memorijalni turnir "Stevica Miškeljin"

U Zrenjaninu je održan peti memorijalni turnir "Stevica Miškeljin" u kome je učestvovalo sedam ekipa rukometnih veterana. Ovaj turnir posvećen je sećanju na rukometaša Proletera i Gradnulice Stevicu Miškeljina, a sav prihod turnira namenjen je njegovoj deci Marku, Mini i Eni.

U Zrenjaninu je održan peti memorijalni turnir "Stevica Miškeljin" u kome je učestvovalo sedam ekipa rukometnih veterana. Ovaj turnir posvećen je sećanju na rukometaša Proletera i Gradnulice Stevicu Miškeljina, a sav prihod turnira namenjen je njegovoj deci Marku,Mini i Eni. Sponzor turnira je kompanija MaxBet, koja je, između ostalog, obezbedila i majice za pobednike i simbolične poklone za pionire finaliste.

Sedam ekipa koje su se takmičile pokazale su publici vrhunski rukomet i veoma zanimljive mečeve. Učestvovale su ekipe Zrenjanin, Ruma 022, Veteranska reprezentacija Srbije, Studenstski grad (Beograd), Novi Sad 021 i NIS Naftagas. U finalu je reprezentacija Srbije savladala Zrenjanin sa 14:11, a na publika je gledala meč asova reprezentacije Nedeljko Jovanović, Momir Rnić, Blažo Lisičić, Damir Radončić i rukometaša Zrenjanina Vladimir Kovačević, Slobodan Grubanov, Dane Đurić, Siniša Vukić, Darko Radlinski, Ivica Jovica, Dragan Gudžev i drugi.

U poluvremenu utakmice publici su se predstavili najmlađi rukometaši Proletera, Zrenjanina i Proleter Superproteina. Sin Stevice Miškeljina, petnaestogodišnji Marko Miškeljin, trenira rukomet u Proleteru i na ovom turniru je igrao za Srbijagas i pokazao zavidan sportski talenat. Svake godine organizuje se memorijalni turnir "Stevica Miškeljin", a odziv publike, medija i rukometnih klubova dokaz je da ćemo i naredne godine gledati vrhunski rukomet.PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kafe restoran Bacano postao prvi restoran sa ponudom organske hrane

Počinje pijaca "Moj salaš" na platou ispred Spensa, a kafe restoran Bacano postao prvi restoran... Više...

U kompaniji MaxBet zabeležen veliki pomak u poslovanju nakon poslovnog seminara

Kompanija MaxBet organizovala je u maju trodnevni poslovni seminar za zaposlene. Seminaru na Fruškoj... Više...

Kafe restoran Bacano najavio nove svirke za predstojeću nedelju

Kišno vreme pokvarilo je mnogim Novosađanima planove, pa ni kafe restoran Bacano nije izuzetak.... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed