Humani gest košarkaškog reprezentativca Vladimira Štimca

Beograd-Zemun, 27. Decembar 2012. PR Objave: Najava -

Humani gest košarkaškog reprezentativca Vladimira Štimca

Poznati srpski reprezentativac, dvadesetpetogodišnji košarkaš koji danas igra za turski Banvit Vladimir Štimac, darovao je paketima UNICEF-ovih igračaka i Laguninim knjigama Centre za rani razvoj dece Udruženja građana "Roditelj" u Beogradu i Nišu.

Poznati srpski reprezentativac, dvadesetpetogodišnji košarkaš koji danas igra za turski Banvit Vladimir Štimac, darovao je paketima UNICEF-ovih igračaka i Laguninim knjigama Centre za rani razvoj dece Udruženja građana "Roditelj" u Beogradu i Nišu.

U ime ovog humanog košarkaša poklone su predali predstavnici UNICEF-a, a Vladimir Štimac je poručio: "Veoma mi je drago sto ću ovim gestom mališanima omoguciti da imaju bolje uslove za rast i razvoj. Nadam se da ću makar malo pomoći Centrima za rani razvoj u Beogradu i Nišu, da uz pomoć doniranih UNICEF-ovih igracaka i knjiga lakše sprovode program u radionicama. Žao mi je sto nisam u mogućnosti da zbog profesionalnih obaveza učestvujem u radionicama, ali obećavam da ću prvom prilikom, kada stignem u Beograd, posetiti Centar i druziti se sa mališanima."

Centri za rani razvoj dece koji su uspostavljeni uz podršku UNICEF-a i prvi su ovakve vrste u zemlji.
Rani razvoj je period velikih prilika, zapravo jedinstvenih prilika koje možemo iskoristiti, propustiti ili upropastiti jer upravo u prvih 5 godina postavljamo temelje. Specifičnost rada Centra za podršku ranom razvoju jeste u tome što se primarno radi sa roditeljima  na osnaživanju njihovih kompetencija, a paralelno i sa decom. Program se sprovodi kroz specijalno dizajnirane struktuirane radionice - učenje kroz igru, tematske radionice i stručna predavanja. Na taj način se pruža prilika i roditeljima i deci da potpuno besplatno provedu zajedničko vreme na kvalitetan način, zajedno uče i učestvuju u edukativno-razvojnim programima koji stimulišu sve aspekte razvoja dece, od njihovog najranijeg uzrasta. Roditeljima posvećujemo zato najveću pažnju jer su upravo oni ti koji su modeli ponašanja za svoju decu, od kojih sve dolazi i od kojih sve zavisi.

Predsednica Udruženja RODITELJ Dragana Soćanin zahvalila se na ovom humanom gestu i velikodušnom poklonu koji će, kako kaže, u mnogome doprineti obogaćivanju sadržaja radionica koje ovo udruženje ogrganizuje i istakla: "Smatramo ovo dvostruko humanim činom jer kupovinom UNICEF-ovih igračaka pomažu se mališani kojima je pomoć najpotrebnija, ali i rad u našim centrima. Mislimo da o ovakvim gestovima ne treba ćutati, već ohrabriti sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti, da krenu stopama Vladimira Štimca i pomognu što kvalitetnije i uspešnije odrastanje naše dece."PODACI O FIRMI

Naziv: Udruzenje RODITELJ
Adresa: Tc Zemunikum, lokal 44
Grad: Beograd 11000
e-mail: info@roditelj.org
Web: www.roditelj.org
Tel: 011 3165 375
Kontakt osoba:
Ime: Dragana Soćanin
Funkcija: predsednica
Tel:
e-mail: info@roditelj.org

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Centri za podršku ranom razvoju potrebni i roditeljima i deci

Nakon više od 10 meseci uspešne implementacije, Udruženje RODITELJ završava realizaciju prve... Više...

Otvoren centar za podršku ranom razvoju u Osnovnoj školi Kralj Petar I

Juče je u prostorijama Osnovne škole Kralj Petar I otvoren još jedan Centar za podršku ranom... Više...

Otvaranje Centra za podršku ranom razvoju u Osnovnoj školi "Kralj Petar I"

U sredu 24. aprila 2013. godine u 15:00 časova otvoriće se još jedna lokacija Centra za podršku... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed