Uspostavljanje Centara za podršku ranom razvoju dece

Beograd, 26. Novembar 2012. PR Objave: Najava -

Uspostavljanje Centara za podršku ranom razvoju dece

Okrugli sto na temu "Prve godine su najvažnije" – Uspostavljanje Centara za podršku ranom razvoju dece zakazan je za 27. novembar, sa početkom u 11 časova u Maloj sali Skupštine grada na Trgu Nikole Pašića.

Okrugli sto na temu "Prve godine su najvažnije" – Uspostavljanje Centara za podršku ranom razvoju dece zakazan je za 27. novembar, sa početkom u 11 časova u Maloj sali Skupštine grada na Trgu Nikole Pašića.

Cetralna tema Okruglog stola jeste predstavljanje dosadašnjih aktivnosti i rezultata u radu Centra za rani razvoj koji je uspostvaljen ove godine u Beogradu i Nišu u partnerstvu sa kancelarijom UNICEF-a u Srbiji i uz finansijsku podršku Novaka Đokovića i kompanije IKEA, a takođe uz podršku Sekretarijata za dečiju zaštitu (sada: za obrazovanje i dečiju zaštitu) grada Beograd.

Takođe, imajući u vidu značaj podrške ranom razvoju kao i ovakvog programa koji kao glavnu ciljnu grupu obuhvata populaciju dece koja nisu obuhvaćena nekim drugim vidom predškolskog obrazovanja i decu iz marginalizovanih grupa, otvorićemo i temu o održivosti ovog programa predstavljajući dalje korake koje ćemo mi sprovoditi ali i preporuke za uključivanje svih zainteresovanih strana, institucija i pojedinaca koji su direktno ili indirektno uključeni u rad sa decom ovog uzrasta.

Ovaj vid programa izuzetno je razvijen u najvećem broju zapadnih zemalja i integrisan u sisteme socijalne zaštite kao podrška standardnom predškolskom sistemu. Dosadašnji tok projekta pokazao nam je da postoji izuzetno veliko interesovanje za ovaj program i smatramo da postoji potreba da se ovakvi centri dalje uspostavljaju, šire i razvijaju.

Veoma je značajno uspostvaljanje saradnje u ovom obliku i razvijanje mreže podrške koristeći raspoložive resurse u zajednici.PODACI O FIRMI

Naziv: Udruzenje RODITELJ
Adresa: Tc Zemunikum, lokal 44
Grad: Beograd 11000
e-mail: info@roditelj.org
Web: www.roditelj.org
Tel: 011 3165 375
Kontakt osoba:
Ime: Dragana Soćanin
Funkcija: predsednica
Tel:
e-mail: info@roditelj.org

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Centri za podršku ranom razvoju potrebni i roditeljima i deci

Nakon više od 10 meseci uspešne implementacije, Udruženje RODITELJ završava realizaciju prve... Više...

Otvoren centar za podršku ranom razvoju u Osnovnoj školi Kralj Petar I

Juče je u prostorijama Osnovne škole Kralj Petar I otvoren još jedan Centar za podršku ranom... Više...

Otvaranje Centra za podršku ranom razvoju u Osnovnoj školi "Kralj Petar I"

U sredu 24. aprila 2013. godine u 15:00 časova otvoriće se još jedna lokacija Centra za podršku... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed