Blumen group daje svoj doprinos razvoju ženskog preduzetništva u Srbiji

Beograd, 30. Oktobar 2012. PR Objave: Najava -

Blumen group daje svoj doprinos razvoju ženskog preduzetništva u Srbiji

Agencija "Blumen group", kao društveno odgovorna kompanija, daje svoj doprinos razvoju ženskog preduzetništva u Srbiji i pobednicama ovogodišnjeg konkursa "Cvet uspeha za ženu zmaja 2012", koji organizuje Udruženje poslovnih žena Srbije, dodeljuje poklon u vidu analize njihovog dosadašnjeg poslovanja i predloga za unapređenje istog u narednom periodu.

Agencija "Blumen group", kao društveno odgovorna kompanija, daje svoj doprinos razvoju ženskog preduzetništva u Srbiji i pobednicama ovogodišnjeg konkursa "Cvet uspeha za ženu zmaja 2012", koji organizuje Udruženje poslovnih žena Srbije, dodeljuje poklon u vidu analize njihovog dosadašnjeg poslovanja i predloga za unapređenje istog u narednom periodu. Edukacija je jedan od ključnih preduslova da bi se žene opredelile za  razvoj sopstvenog biznisa ali i veoma važan faktor opstanka u sadašnjim tržišnim uslovima, pa je agencija "Blumen group", vođena i sopstvenim dugogodišnjim iskustvom na tržištu, odlučila da ovogodišnjim dobitnicama pruži besplatnu edukaciju i doprinese njihovom uspešnijem poslovanju u narednom periodu.

Udruženje poslovnih žena Srbije, po šesti put je dodelio priznanja najuspešnijim preduzetnicama u Srbiji. Udruženje broji preko 200 članica koje razvijaju sopstveni biznis u najrazličitijim oblastima poslovanja i koje putem članstva u ovom udruženju nastoje da ohrabre i druge žene da pokrenu sopstveni biznis, ali i da međusobno razmenjuju znanja i iskustva koji su neophodni da bi se postojeći biznis unapredio.

Nagrade "Cvet uspeha za ženu zmaja" su i ove godine dodeljene u dve kategorije i jednoj potkategoriji: Lisa Radmila Brown vlasnica izdavačkog preduzeća "The english book" iz Beograda dobila je priznanje za "najevopskiju žensku firmu", Jovana Jakovljević suvlasnica i izvršna direktorka preduzeća "Nopal lux" iz Bačke Palanke dobila je nagradu za "najbolji model zapošljavanja". U potkategoriji "samozapošljavanje" dobitnice su: Biljana Planić vlasnica T.A. "Atos" iz Kragujevca i Emina Srna vlasnica optičarske radnje "Optikum visus" iz Prijepolja.

Agencija "Blumen group" je, u saradnji sa istraživačkom agencijom "Masmi", preduzetnicama dobitnicama nagrade "Cvet uspeha za ženu zmaja 2012" poklonila inicijalni projekat koji obuhvata pregled i analizu tržišne pozicije kompanije i proizvoda, "mystery shopping" – ispitivanje zadovoljstva korisnika proizvoda (ili usluga), predlog moguće komunikacione strategije i aktivnosti vezanih za jačanje tržišne pozicije i reputacije kompanije, kao i mogućnosti informisanja, edukacije i saradnje sa ekspertima u tržišnom pozicioniranju u Srbiji, Balkanskoj regiji i šire.

Direktorka agencije "Blumen group" Nataša Pavlović Bujas je i članica Udruženja poslovnih žena Srbije, pa na ovaj način dolazi do izražaja i solidarnost žena preduzetnica i želja za unapređenjem poslovanja svake od njih.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Agencija Blumen group dobitnik tri UEPS-ova priznanja

Agencija Blumen Group ovogodišnji je dobitnik čak tri prestižne nagrade koje najuspešnijima u... Više...

Završena akcija "Karavan znanja"

Stalno usavršavanje - imperativ modernog poslovanja "Tri noseća stuba preduzetničkog razvoja... Više...

Komunikacija - važna menadžerska veština za postizanje cilja

Osnivač i direktorka agencije za tržišne komunikacije "Blumen Group" Nataša Pavlović Bujas održala... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed