MaxBet team building na Fruškoj gori

Novi Sad, 17. Juli 2012. PR Objave: Saopštenje -

MaxBet team building na Fruškoj gori

Kompanija MaxBet, čiji je osnivač Saša Marčeta, i centar Adizes Asee još jednom su udružile snage kako bi unapredile saradnju i poslovanje i pomogle zaposlenima u MaxBet-u da iskoriste svoj potencijal na radnom mestu.

Kompanija MaxBet, čiji je osnivač Saša Marčeta, i centar Adizes Asee još jednom su udružile snage kako bi unapredile saradnju i poslovanje i pomogle zaposlenima u MaxBet-u da iskoriste svoj potencijal na radnom mestu. Dvodnevni seminar održan je na Andrevlju 6. i 7. jula, a u ova dva dana usvojena su znanja i razmenjena iskustva koja će imati pozitivnog efekta na individualno i kolektivno usavršavanje.

Na seminaru je prezentovan KaiZen Lean koncept  koji je zbog svoje jednostavnosti i primenljivosti veoma rasprostranjen. Od prezentovanih alata, metoda i tehnika (njih desetak), najveće interesovanje je probudio 5S pristup, kako zbog svoje jednostavnosti , tako i zbog mogućnosti da se vrlo brzo primeni.

Seminar je održan u zelenom okruženju Fruške gore, a to je doprinelo opuštanju i uživanju celog tima. Fruška gora nadaleko je poznata po prirodi, svežem vazduhu koji pružaju savršene uslove za razvijanje timskog duha. Učenje i zabava spojeni su u jedno, a pored profesionalnog usavršavanja, zaposleni su se međusobno družili i upoznavali na potpuno nov način, daleko od radne atmosfere na koju su navikli.

Srđan Nonković, predavač iz centra Adizes Asee, pokazao je zaposlenima iz MaxBet-a korisne tehnike koje su primenjive u svakodnevnoj poslovnoj praksi. Po povratku sa seminara, zaposleni su usvojili neke osnovne savete i primenili u radu, počevši od organizacije radnog prostora, pa do načina razmišljanja i odnosa prema kolegama i klijentima.

Ovaj seminar doprineo je izgradnji tima u kompaniji MaxBet, a timski duh je osnovni pokretač pozitivne radne atmosfere i dobrih poslovnih rezultata. Svaka kompanija zavisi od svojih zaposlenih koji su stubovi organizacije, te su njihovi odnosi i potencijal najveće blago MaxBet-a. U tom smeru će se MaxBet i dalje kretati, nastojeći da se svaki član tima profesionalno usavršava i prenosi svoja znanja i iskustva kolegama.PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Organizacija team building događaja

Team building aktivnosti predstavljaju veoma bitan deo korporativne kulture zbog unapređenja međuljudskih... Više...

Kafe restoran Bacano postao prvi restoran sa ponudom organske hrane

Počinje pijaca "Moj salaš" na platou ispred Spensa, a kafe restoran Bacano postao prvi restoran... Više...

U kompaniji MaxBet zabeležen veliki pomak u poslovanju nakon poslovnog seminara

Kompanija MaxBet organizovala je u maju trodnevni poslovni seminar za zaposlene. Seminaru na Fruškoj... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed