Ponuda za kladioničare MaxBet sportskih kladionica za predstojeće Evropsko prvenstvo u fudbalu

Novi Sad, 07. Juni 2012. PR Objave: Objava -

Ponuda za kladioniÄare MaxBet sportskih kladionica za predstojeÄe Evropsko prvenstvo u fudbalu

Sutra nas očekuju prve utakmice ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u fudbalu koje se održava u Poljskoj i Ukrajini. Saša Marčeta, osnivač kompanije MaxBet, istakao je da su MaxBet sportske kladionice među prvima objavile svoje ponude za klađenje, a igre su raznovrsne i osmišljene tako da zaboravimo to što Srbija ne učestvuje.

Sutra nas očekuju prve utakmice ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u fudbalu koje se održava u Poljskoj i Ukrajini. Saša Marčeta, osnivač kompanije MaxBet, istakao je da su MaxBet sportske kladionice među prvima objavile svoje ponude za klađenje, a igre su raznovrsne i osmišljene tako da zaboravimo to što Srbija ne učestvuje.

Ponuda za klađenje u MaxBet sportskim kladionicama, pored standardnih igara za pobednike pojedinačnih utakmica, uključuje i klađenje na pobednika EP gde je Španija favorit sa kvotom 3.80, potom Nemačka 4.10 i Holandija sa kvotom 8.00. Španija, Nemačka, Holandija i Engleska imaju najveće šanse da dođu do top 4 mesta, a kao pobednici pojedinačnih grupa favoriti su: Rusija iz grupe A, Nemačka iz grupe B, Španija iz grupe C i Engleska iz grupe D. Ista je situacija i u igri Prolaz u grupi gde igrač pogađa koja će od ponuđenih reprezentacija proći grupnu fazu takmičenja.

Za finalni par najviše šanse, prema ponudi MaxBet sportskih kladionica, imaju Nemačka i Španija sa kvotom 8.00, a potom Nemačka i Holandija sa kvotom 10.00. Igra Faza eliminacije je posebno zanimljiva, jer u njoj igrač pogađa u kojoj fazi će ponuđena reprezentacija završiti takmičenje. Po svemu sudeći, ekipe Danske, Grčke, Irske i Švedske prve će napustiti takmičenje ispadanjem u grupi.

Ostale igre su Grupa pobednika gde igrač pogađa iz koje će grupe biti pobednička reprezentacija, a igrači mogu pogađati i u kojoj će grupi biti postignuto najviše golova. Ovom spisku igara, MaxBet kladionice dodale su i specijal gde je ponuda kvota za broj golova najboljeg strelca, hat-trick, ukupno crvenih, žutih kartona, dosuđenih penala, ukupno golova i ukupno golova u grupnoj fazi.

Viktor Kasai ima kvotu 6.00 za sudiju finalnog meča, a posle njega su Pedro Proenca (kvota 6.50), Damir Skomina (kvota 7.00), Kunejt Čakir (kvota 8.00)... Favorit za najboljeg strelca Evropskog prvenstva 2012, sa kvotom 8.00 je Mario Gomez, reprezentativac iz Nemačke, slede reprezentativci Holandije i Portugala Robin Van Persi i Kristijano Ronaldo. Ostatak ponude možete naći u MaxBet EURO specijalu, spremite se da izaberete favorite i uživate u vrhunskom fudbalu.PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Ako planirate da idete na Mundijal u Rusiju, moraćete da imate i ovo

U Beogradu radi konsultacijoni centar FAN ID za sve navijače koji planiraju da idu na Svetsko prvenstvo... Više...

Piraeus banka pomaže usavršavanje mladih fudbalera

Fudbalski savez Beograda i Piraeus banka AD Beograd potpisali su Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji... Više...

Još jedno fudbalsko uzbuđenje u organizaciji brenda Heineken - Madridsko finale, ali na Ibici

Kako bi dodatno povećao uzbuđenje finala UEFA Lige šampiona između Reala i Atletika, jedan od... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed