Ako planirate da idete na Mundijal u Rusiju, moraćete da imate i ovo

Beograd, 30. Maj 2018. PR Objave: Saopštenje -

Ako planirate da idete na Mundijal u Rusiju, moraÄete da imate i ovo

U Beogradu radi konsultacijoni centar FAN ID za sve navijače koji planiraju da idu na Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. koje će biti održano u Rusiji. Svaki navijač pored ulaznice u obavezi je da ima i FAN ID koji mu obezbeđuje nesmetan ulazak na stadion. Pomoć u registraciji navijaca za dobijanje FAN ID, konsultacije popitanju statusa, dostave i mesta preuzimanja FAN ID će se vršiti u prostorijama partnera FAN ID - Grupovina doo na Adresi Beograd, Vracar, Macvanska 6.

U Beogradu radi konsultacijoni centar FAN ID za sve navijače koji planiraju da idu na Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. koje će biti održano u Rusiji. Svaki navijač pored ulaznice u obavezi je da ima i FAN ID koji mu obezbeđuje nesmetan ulazak na stadion. Pomoć u registraciji navijaca za dobijanje FAN ID, konsultacije popitanju statusa, dostave i mesta preuzimanja FAN ID će se vršiti u prostorijama partnera FAN ID - Grupovina doo na Adresi Beograd, Vracar, Macvanska 6. Više o tome na https://grupovina.rs/news/99592/.

Fan ID je ujedno i viza za one koji dolaze iz zemalja koje su u viznom režimu sa Rusijom ali i kartica koja obezbeđuje besplatan javni prevoz osim taksija u gradovima gde se održavaju utakmice. Utakmice će biti održane u 11 gradova Rusije: Kalinjingrad, Moskva, Kazanj, Nižnji Novgorod, Rostov na Donu, Samara, St.Petersburg, Volgograd, Saransk, Soči i Ekaterinburg.

FAN ID je dokument koji se izdaje nakon opšte provere navijača i sadrži osnovne informacije o njemu. To je u stvari njegov “navijački pasoš” odnosno identifikacioni dokument. Bez ovog dokumenta karte za utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu važe, ali nisu dovoljni za pristup na stadion.

Svetsko prvenstvo u Rusiji održava se od 14. juna do 15. jula, a reprezentacija Srbija igraće u E grupi zajedno sa selekcijama Brazila, Švajcarske i Kostarike.PODACI O FIRMI

Naziv: Grupovina
Adresa: Nebojšina 32a
Grad: Beograd 11000
Web: www.grupovina.rs
Tel: +381 62 220033

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Piraeus banka pomaže usavršavanje mladih fudbalera

Fudbalski savez Beograda i Piraeus banka AD Beograd potpisali su Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji... Više...

Još jedno fudbalsko uzbuđenje u organizaciji brenda Heineken - Madridsko finale, ali na Ibici

Kako bi dodatno povećao uzbuđenje finala UEFA Lige šampiona između Reala i Atletika, jedan od... Više...

Amstel Premium Pilsener nagradio vernost potrošača - Fanovi iz Srbije putuju na finale UEFA Lige Evrope

Kao jedan od sponzora UEFA Lige Evrope, Amstel Premium Pilsener je u saradnji sa IDEA prodajnim objektima... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed