"ZELENA JESEN" U VB LIZINGU

Beograd, 10. Oktobar 2011. PR Objave: Najava -

"ZELENA JESEN" U VB LIZINGU

Najnovija Toyota Yaris za samo 125 evra mesečno i specijalna kamata za hibridne automobile – okosnica VB Leasing ponude na Sajmu automobila u Novom Sadu

Najnovija verzija automobila Toyota Yaris, koji će biti moguće voziti za samo 125 evra mesečno, kao i specijalna kamatna stopa od 5,99% za finansijski lizing vozila na hibridni pogon, čine okosnicu ovogodišnje sajamske ponude kompanije VB Leasing na predstojećem sajmu automobila u Novom Sadu.

Sajamska ponuda se odnosi na nove verzije poznatog Tojotinog modela Yaris, Luna 1.0 3D i Sol 1.33 5D, i sačinjena je u saradnji sa partnerskom kompanijom GO.TA.Car iz Novog Sada. Reč je o finansijskom lizingu uz ostatak vrednosti koji podrazumeva minimalno učešće od 10% za pravna, odnosno 20% za fizička lica, nominalnu kamatnu stopu od 6,50% i efektivnu od 8,49% godišnje. Ostatak vrednosti omogućava onima koji se odluče za ovu ponudu da, uz već povoljne uslove finansiranja, imaju nižu ratu tokom trajanja lizing ugovora, a nakon isteka odluče da li će vozilo da otkupe ili vrate. Ugovor se sklapa na 60 meseci uz minimalne troškove obrade od 1,5%.

Kada su hibridni automobili u pitanju, VB Leasing će na ovogodišnjem novosadskom sajmu automobila promovisati od nedavno uvedenu specijalnu kamatu od 5,99% za finansiranje "zelenih automobila". To govori o strateškom pristupu kompanije da pomogne rešavanju zagađenja u Srbiji.

"Ono što nas dodatno izdvaja od konkurencije je proces brzog odobrenja u roku od 24 časa, to što oba ključa ostaju kod klijenta i što su sva plaćanja prema kursu NBS-a. Vojvođani prepoznaju kvalitet naše ponude i zato smo lizing kuća sa najviše klijenata u Vojvodini!", izjavio je Bojan Erak, regionalni menadžer prodaje kompanije VB Leasing doo za Vojvodinu.
I to nije sve! VB Leasing pripremio je još iznenađenja i povoljne kamate klijentima koji se odluče za sklapanje ugovora tokom trajanja sajma.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Steed 5 Hunter na Novosadskom sajmu

Najpopularniji pikap u Kini, Steed 5 kompanije Great Wall predstavljen je na 48. Međunarodnom Sajmu... Više...

Great Wall na Sajmu automobila u Nišu

Posetiocima predstojećeg 6. Sajma automobila u Nišu premijerno će biti predstavljeni modeli marke... Više...

Great Wall premijerno na Sajmu automobila

Najkonkurentnija cena za H6 4x4, SUV vozilo sa inteligentnim sistemom pogona na sva četiri točka... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed