Manifestacija Prijatelji bebama od prvog trenutka u organizaciji Udruženja Roditelj

Beograd, 07. Avgust 2010. PR Objave: Poziv -

Manifestacija Prijatelji bebama od prvog trenutka u organizaciji Udruženja Roditelj

Pozivamo Vas da u nedelju, 08. avgusta 2010. godine prisustvujete centralnoj manifestaciji "Prijatelji bebama od prvog trenutka", kojom Udruženje Roditelj obeležava ovogodišnju Svetsku nedelju dojenja. Manifestacija će biti održana na Zemunskom keju (kod restorana “Venecija”) sa početkom u 17 časova.

Pozivamo Vas da u nedelju, 08. avgusta 2010. godine prisustvujete centralnoj manifestaciji "Prijatelji bebama od prvog trenutka", kojom Udruženje Roditelj obeležava ovogodišnju Svetsku nedelju dojenja. Manifestacija će biti održana na Zemunskom keju (kod restorana "Venecija") sa početkom u 17 časova.

Manifestacija podrazumeva okupljanje većeg broja majki koje doje, zdravstvenih stručnjaka, i svih ostalih pojedinaca i institucija koji promovišu i podržavaju dojenje. Između ostalih, manifestaciji će prisustvovati predstavnici Instituta za neonatologiju koji u saradnji sa Rosa vodom realizuje projekat "Podrška razvoju Prve banke humanog mleka u Srbiji". Svi oni će na taj način imati priliku da razmene iskustva, a sve trudnice i majke da  dobiju savete o dojenju i ishrani beba od stručnih saradnika i vršnjačkih savetnica Udruženja RODITELJ. Vršnjačko savetovalište Udruženja RODITELJ predstavlja inovativan oblik podrške majkama u Srbiji u procesu uspostavljanja i što dužeg trajanja dojenja koji se u zemljama u kojima se praktikuje, pokazao kao veoma efikasan. Obuku za vršnjačke savetnice držaće VMS Anđelka Kotević, kao i Neda Zebić, vršnjačka savetnica koja ovom prigodom dolazi iz Nemačke. Podršku vršnjačkom savetovalištu Udruženja RODITELJ dali su UNICEF Srbija, Institut za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut" i Gradski zavod za zaštitu zdravlja – Servis Halo beba.

Ovogodišnja manifestacija realizuje se uz podršku Gradskog sekretarijata za zdravstvo i Gradske Opštine Zemun, a Generalni sponzor manifestacije je VODA ROSA.

Ovogodišnje aktivnosti posvećene obležavanju Svetske nedelje dojenja podržali su i DM Drogery Market, Aksa Baby Planeta, Beli Put, Beluga, Chicco, Dexyco, LifeMedic,Tehnokids, sponzor vršnjačkog savetovališta za dojenje Oktal Pharma i medijski pokrovitelji RTV Studio B i Radio S.

Ukoliko želite medijski da ispratite ovaj događaj, molimo Vas da se akreditujete najkasnije do subote, 07. avgusta 2010. godine u 16:00 časova putem kontakt telefona: 011/3165-375 ili putem e_mail adrese: info@roditelj.orgPODACI O FIRMI

Naziv: Udruzenje RODITELJ
Adresa: Tc Zemunikum, lokal 44
Grad: Beograd 11000
e-mail: info@roditelj.org
Web: www.roditelj.org
Tel: 011 3165 375
Kontakt osoba:
Ime: Dragana Soćanin
Funkcija: predsednica
Tel:
e-mail: info@roditelj.org

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Centri za podršku ranom razvoju potrebni i roditeljima i deci

Nakon više od 10 meseci uspešne implementacije, Udruženje RODITELJ završava realizaciju prve... Više...

Otvoren centar za podršku ranom razvoju u Osnovnoj školi Kralj Petar I

Juče je u prostorijama Osnovne škole Kralj Petar I otvoren još jedan Centar za podršku ranom... Više...

Otvaranje Centra za podršku ranom razvoju u Osnovnoj školi "Kralj Petar I"

U sredu 24. aprila 2013. godine u 15:00 časova otvoriće se još jedna lokacija Centra za podršku... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed