Modna kuća LUNA nagrađuje najbolje maturantkinje u Beogradu, Novom Sadu, Čačku i Požarevcu

Beograd, 07. Maj 2010. PR Objave: Najava -

Modna kuÄa LUNA nagraÄuje najbolje maturantkinje u Beogradu, Novom Sadu, ÄaÄku i Požarevcu

Modna kuća "LUNA" iz Požarevca, tradicionalno posvećena negovanju pravih vrednosti, nagrađuje najbolje maturantkinje u Beogradu, Novom Sadu, Čačku i Požarevcu.

Modna kuća "LUNA" iz Požarevca, tradicionalno posvećena negovanju pravih vrednosti, nagrađuje najbolje maturantkinje u Beogradu, Novom Sadu, Čačku i Požarevcu.

"LUNA" organizuje akciju pod nazivom "NAJBOLJE - NAJBOLJIMA". U okviru ove akcije "LUNA" organizuje izbor za 111 najboljih maturantkinja Beograda, Novog Sada, Čačka i Požarevca. Po jedna najbolja maturantkinja u svakom od ovih gradova dobiće na poklon "LUNA" matursku haljinu. Ostalih 107 maturantkinja dobijaju popust za kupovinu u "LUNINIM" buticima.

Kandidaturu za najbolju maturantkinju podnose škole (uprava ili razredni starešina) ili same maturantkinje uz dokaz o uspehu, ličnu biografiju ili preporuku razrednog starešine ili uprave škole. Kovertirani predlozi dostavljaju se na adresu Modna kuća "LUNA", Ljubljanska bb, 12000 Požarevac ili na mail public@fashion-luna.com.

Modna kuća "LUNA" već dve decenije uspešno posluje na tržištima Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, a od nedavno i Norveške. "LUNA"" poseduje sopstveni lanac maloprodaja u Beogradu (Trg Nikole Pašića 1), Požarevcu (TC Barilli), Novom Sadu (Zmaj Jovina 26), Čačku (Kosovski venac 2, TC "Partizanka") i na Zlatiboru (TC Zlatibor), kao i dva outleta u Beogradu i Požarevcu.

Danas je "LUNA" jedna od vodećih domaćih modnih robnih marki, poznata po najkvalitetnijoj proizvodnji kompletnog programa ženske konfekcije. Tradicionalno posvećena negovanju pravih vrednosti, pored privrednih aktivnosti "LUNA" je poznata i kao pokrovitelj brojnih kulturnih institucija i događaja, organizator humanitarnih akcija, kao i inicijator i donator brojnih obrazovnih i humanitarnih fondova i fondacija.

Akcija "NAJBOLJE - NAJBOLJIMA" sprovodi se u 37 gimnazija u Srbiji i traje do 15.maja ove godine. Imena nagrađenih maturantkinja biće objavljena na sajtu fashion-luna.com. PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Dvadeset treća generacija maturanata - Britanske internacionalne škole (BIS)

BIS s ponosom najavljuje da će dvadeset treća generacija maturanata naše škole iduće nedelje... Više...

BIS s ponosom ispratila novu generaciju maturanata

U petak, 14. juna, Britanska internacionalna škola pozdravila se sa 22. generacijom svojih maturanata.... Više...

Zavirite u svet čarobnih haljina modnog brenda SAROSSOW

I uvek taj pozitivan prvi utisak kada se vidi nova kolekcija - lepota! Stvaranje nove kolekcije modnog... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed