BIS s ponosom ispratila novu generaciju maturanata

Beograd, 24. Juni 2019. PR Objave: Saopštenje -

BIS s ponosom ispratila novu generaciju maturanata

U petak, 14. juna, Britanska internacionalna škola pozdravila se sa 22. generacijom svojih maturanata. Počasni gost bio je Njegova Ekselencija gospodin Mochammad Chandra Widya Yudha, ambasador Republike Indonezije u Srbiji. Principal BIS mr Aleksandra Keserović poželela je maturantima sve najlepše u budućim poduhvatima i podsetila ih na latinsku izreku ''Meret qui laborat'' - ''Uspeh dolazi onome koji radi''...

U petak, 14. juna, Britanska internacionalna škola pozdravila se sa 22. generacijom svojih maturanata. Počasni gost  bio je Njegova Ekselencija gospodin Mochammad Chandra Widya Yudha, ambasador Republike Indonezije u Srbiji.  Principal BIS mr Aleksandra Keserović poželela je maturantima sve najlepše u budućim poduhvatima i podsetila ih na latinsku izreku ''Meret qui laborat'' - ''Uspeh dolazi onome koji radi'' istakavši da ih je ovaj princip vodio u njihovom dosadašnjem obrazovanju i da će BIS nastaviti da se toga drži i u budućnosti.

Kao i svake godine, maturske kape maturanata poletele su visoko kao i naše nade i ambicije za budućnost ovih kvalitetnih, mladih ljudi. Zajedno sa Njegovom Ekselencijom, gospodinom Mochammad Chandra Widya Yudha, ambasadorom Indonezije, Principal Britanske Internacionalne Škole u Beogradu, Aleksandra Keserović uručila je, pored srednjoškolskih diploma i posebne sertifikate: učeničku nagradu koju dodeljuje Council of British International Schools (COBIS), nagradu European Council of International Schools (ECIS) kao i nagradu Jonathan Rider Academic Excellence koju dodeljuje Britanska internacionalna škola.

U 13. Razredu Damjanu M dodeljena je ECIS nagrada, Milici Đ COBIS nagrada, dok je Olga K dobitnica Jonathan Rider Academic Excellence nagrade koju dodeljuje Britanska Internacionalna Škola.

Pored gore navedenih maturanata i učenice Key Stage 3, Ingrid P (9. razred) i Andrea P (9. razred) dobitnice su Jonathan Rider Academic Excellence nagrade dok je u Key Stage 2 COBIS nagrada dodeljena Mariji N (učenici 6. razreda) a Jonathan Rider Academic Excellence nagrada Mili T (učenici 6. razreda). Britanska Internacionalna Škola još jednom čestitamo svojim maturantima i dobitnicima nagrada.

Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs ili  011-3066-096. 

British Internacional School - EDUCATION FOR SUCCESS
INFORMACIJE ZA UPIS: http://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/

 

Smetanina 12, Dedinje, 11 040, Beograd
Telefon:  011 3066 096
Mail: inf@bis.edu.rsPODACI O FIRMI

Naziv: British International School
Adresa: Smetanina 12
Grad: Beograd 11040
e-mail: info@bis.edu.rs
Web: www.bis.edu.rs
Tel: +381 11 30 66 096

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Učenici British International School na debatnoj konferenciji u Holandiji i u poseti prestižnim univerzitetima te zemlje

BIS godinama neguje debatni klub po modelu UN. U okviru tog kluba učenici stiču veštine debatovanja... Više...

British International School ponosna na uspeh svojih učenika

Učenici BIS su ispratili još jedno uspešno okončano polugodište. Tokom prethodnih meseci vredno... Više...

Učenici British International School u poseti Španiji

Učenici BIS svake godine u okviru obrazovnog programa posećuju zanimljive destinacije širom Evrope.... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed