British International School ponosna na svoje maturante

Beograd, 18. Juni 2024. PR Objave: Saopštenje -

British International School ponosna na svoje maturante

Svečanost je organizovana u čast 27 generacije maturanata BIS. Počasna gošća bila je Njena Ekselencija gospođa Silvija Davidoiu, ambasadorka Rumunije koja se prisutnima obratila prigodnim govorom. Direktorka škole mr Aleksandra Keserović je uručila nagrade učenicima svih razreda koji su se posebno istakli tokom 2023-24 školske godine.

Svečanost je organizovana u čast 27 generacije maturanata BIS. Počasna gošća bila je Njena Ekselencija gospođa Silvija Davidoiu, ambasadorka Rumunije koja se prisutnima obratila prigodnim govorom. Direktorka škole mr Aleksandra Keserović je uručila nagrade učenicima svih razreda koji su se posebno istakli tokom 2023-24 školske godine. Nagradu Evropskog saveta međunarodnih škola (ECIS) za međunarodno razumevanje dobili su učenici Anastasija V. i Mladen M. Nagradu  Jonathan Rider'' za akademsku izvrsnost dobili su učenici osnovne škole Mateja L. i Tim V. dok su tu nagradu u srednjoj školi dobili učenici Aliaskar D., Andrea Č., Gaja V., Eren K., Marija S. i Tamara J. Nagrada vojvode od Edinburga za samostalnost, upornost, odgovornost i služenje zajednici, uručena je Anastasiji V., An M. Č., Duški N.- Đ., Jisungu H., Mili M., Mili T. R. V., Sofiji D. i Višnji S.

Direktorka škole mr Aleksndra Keserović je zajedno sa Njenom Ekselencijom gospođom Silvijom Davidoiu uručila diplome izuzetno uspešnoj 27 generaciji BIS maturanata. Dodela diploma maturantima završila se spektakularnim bacanjem kapa uvis, a svečanost je nastavljena u neponovljivoj atmosferi.

Dragi naši maturanti, želimo vam da budete srećni, uspešni i hrabri da ostvarite svoje snove!

 

BIS sprovodi holistički pristup obrazovanju za sve uzraste svojih učenika od 3 do 18 godina. Ponosimo se kvalitetom našeg nastavnog osoblja, bilo da se radi o kvalifikovanim nastavnicima iz Velike Britanije ili visoko kvalifikovanim nastavnicima iz Srbije, od kojih mnogi rade u BIS-u već dugi niz godina. Njihovo znanje i iskustvo u nastavi prilagođenog britanskog nastavnog plana i programa rezultiraju kvalitetnim znanjem naših učenika koji se upisuju i završavaju najprestižnije univerzitete, među kojima su univerziteti Kembridž i Oksford, Londonska škola ekonomije, Imperijal koledž, Univerzitet u Edinburgu, Univerzitet Berkli u SAD-u, Univerzitet u Roterdamu, Univerzitet u Beču kao i Univerzitet u Beogradu.

BIS se tokom 28 godina uspešnog rada razvila u vrhunsku obrazovnu ustanovu sa najdužom tradicijom, poželjnu za sve one koji svom detetu žele da pruže kvalitetno obrazovanje i pravi prozor u svet. Naši savremeno opremljeni, prelepi kampusi nalaze se u prestižnoj, mirnoj četvrti Beograda, na Dedinju, okruženi zelenilom u ulici Župana Vlastimira 8, zatim Palackova 11 i Neznanog junaka 36.


Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs  ili  +381 65 3066 097
British Internacional School - EDUCATION FOR SUCCESS

INFORMACIJE ZA UPIS: http://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/

Neznanog junaka 36, Dedinje, 11 040, Beograd
Telefon:  +381 11 30 66 096 // +381 65 30 66 097PODACI O FIRMI

Naziv: British International School
Adresa: Smetanina 12
Grad: Beograd 11040
e-mail: info@bis.edu.rs
Web: www.bis.edu.rs
Tel: +381 11 30 66 096

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Uspešno održan tradicionalni Prolećni humanitarni bazar British International School

BIS Bazar je okupio više od 50 izlagača koji su posetiocima nudili svoje kvalitetne, kreativne... Više...

Tradicionalni humanitarni bazar British International School subota, 18. maj, 10h - 14h, ul. Vlastimira Župana 8, Dedinje

Pozivamo vas da učestvujete na Prolećnom humanitarnom BIS bazaru kao izlagač i/ili gost. Bazar... Više...

Učenici British International School na debatnoj konferenciji u Holandiji i u poseti prestižnim univerzitetima te zemlje

BIS godinama neguje debatni klub po modelu UN. U okviru tog kluba učenici stiču veštine debatovanja... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed