Održana promocija novog Perwoll White Magic deterdženta predstavljanjem nove kolekcije Ane Ljubinković

Beograd, 15. Mart 2010. PR Objave: Saopštenje -

Održana promocija novog Perwoll White Magic deterdženta predstavljanjem nove kolekcije Ane LjubinkoviÄ

U Beogradu na 25. sprata "Ušća" održana je promocija novog Perwol White Magic tečnog deterdženta predstavljanjem nove kolekcije Ane Ljubinković "Galactic" koja je inspirisana upravo ovim brendom.

U Beogradu na  25. sprata "Ušća" održana je promocija novog Perwol White Magic tečnog deterdženta predstavljanjem nove kolekcije Ane Ljubinković "Galactic" koja je inspirisana upravo ovim brendom.
Predsednik kompanije Henkel Srbija Nenad Vuković i voditelj programa Miloš Milanović i, pre početka revije predstavili su gostima saradnju Perwoll White Magica i "Galactic" kolekcije, koja po rečima gospodina Vukovića na pravi način izražava identitet ovog brenda.

Tečni deterdžent Perwoll white magic je proizvod koji predstavlja rešenje za fine, delikatne tkanine i daje odlične rezultate u očuvanju bele boje.

Perwoll white magic  čini prava čuda sa belom bojom - Vaša odeća će izgledati kao nova, a ovaj magični tečni deterdžent će vam čak pomoći da  požutelim i posivelim stvarima vratite beli sjaj. Perwoll White Magic "Obnovljen efekat bele boje", čuva belinu vaše odeće zahvaljujući inhibitorima posivljenja i pruža vrhunsku zaštitu vašoj beloj odeći koja će izgledati kao da je nova.

Zvezdastu kolekciju poznate kreatorke, koja je izrađena od pamuka i svile, nosile su naše poznate manekenke Anđelija Vujović, Andrijana Belović, Sofija Milošević i mnoge druge, a podršku su im pružile mnogobrojne javne ličnosti iz sveta mode, Nenad Radujević, Ašok Murti, manekenka Jelena Ivanović...

U "Galactic" kolekciji u kojoj dominiraju modeli belih i šarenih boja, uživale si mnoge javne ličnosti koje su prepoznatljive i po dobrom dobrom stilu oblačenja Iva Štrljić, Miloš Nadaždin, Vesna Dedić, Dragan Sakan, Branka Pujić, Filip Živojinović, Cile Marinković, Ana Pendić, Marija Savić Srećković, Maja Uzelac...

Vesele kreacije Ane Ljubinković su idealni izbor za predstojeću sezonu. Ukoliko one budu vaš modni izbor, ne brinite oko intenziteta i očuvanja boje – Perwoll Color Magic ima rešenje za Vas.PODACI O FIRMI

Naziv: New Moment New Ideas Company
Adresa: Hilandarska 14
Grad: Beograd 11000
Web: www.newmoment.com
Tel: +381 11 3039 184
Kontakt osoba:
Ime: Katarina Todosijević
Funkcija: PR executive
Tel:
e-mail: katarina.todosijevic@newmoment.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Zavirite u svet čarobnih haljina modnog brenda SAROSSOW

I uvek taj pozitivan prvi utisak kada se vidi nova kolekcija - lepota! Stvaranje nove kolekcije modnog... Više...

Otvorena nova prodavnica poznatog brenda odeće - LC Waikiki stigao u "Ušće"

Novi maloprodajni objekat poznatog brenda LC Waikiki otvoren je u "Ušće" šoping centru. Prodavnicu... Više...

Svečana konferencija povodom promocije projekta i premijere filma "Vlasina 2015"

Forum „Vlasina", u saradnji sa Gradom Beogradom i Ministarstvom omladine i sporta, organizuje svečanu... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed