Zavirite u svet čarobnih haljina modnog brenda SAROSSOW

Beograd, 08. Maj 2019. PR Objave: Saopštenje -

Zavirite u svet Äarobnih haljina modnog brenda SAROSSOW

I uvek taj pozitivan prvi utisak kada se vidi nova kolekcija - lepota! Stvaranje nove kolekcije modnog brenda SAROSSOW, pod imenom „Timeless poetry", bilo je inspirisano najlepšim stihovima o ženama. Kroz istoriju, žene su konstantno inspirisale razne umetnike - pisce, vajare, slikare, muzičare... Ženska lepota i ženska ćud uvek su bile neiscrpan izvor za stvaranje umetničkih dela, od kojih su mnoga postala bezvremenska.

I uvek taj pozitivan prvi utisak kada se vidi nova kolekcija - lepota! Stvaranje nove kolekcije modnog brenda SAROSSOW, pod imenom „Timeless poetry", bilo je inspirisano najlepšim stihovima o ženama. Kroz istoriju, žene su konstantno inspirisale razne umetnike - pisce, vajare, slikare, muzičare... Ženska lepota i ženska ćud uvek su bile neiscrpan izvor za stvaranje umetničkih dela, od kojih su mnoga postala bezvremenska. Mnogi stihovi o ženama koji su nastali pre nekoliko stotina godina i dalje imaju istu „težinu" i lepotu. Upravo to je ono što i jedna modna kolekcija treba da prikaže da bi se žene u njoj pronašle.

U novoj SAROSSOW kolekciji dominiraju lepršavi, romantični materijali i boje, kao i krojevi u kojima gracioznost ženske figure dolazi do izražaja. Kao što je slučaj i sa svim ranijim kolekcijama, haljine imaju dosta detalja ručne izrade, a konkretno u ovoj kolekciji upotrebljeni su zlatni i srebrni ručni vez. Kako je rekla dizajnerka brenda SAROSSOW, Slađana Starčević, „Uglavnom se vodim svojim unutrašnjim inspiracijama i idejama koje me trenutno ponesu. To i jeste suština umetnosti i ono čemu teže gotovo svi modni dizajneri koji žele da imaju svoj lični pečat. Jako mi je važno da SAROSSOW haljine žene mogu da prepoznaju, i što je još bitnije - da se pronađu u njima. U protivnom ostajete na nivou umetnosti radi umetnosti, a mnogo važniji nivo je konekcija sa ljudima. Tada i osetite pravo zadovoljstvo stvaralaštva i imate inspiraciju da stvarate i dalje."

Haljine iz ove kolekcije, kao i još mnogo elegantnih haljina brenda SAROSSOW  u kojima ćete se sigurno osećati posebno možete pronaći na 1. spratu u TC Millennium, na adresi Kneza Mihaila 21a, Beograd

Web: www.sarossow.com
Instagram: @sarossow
Facebook: @sarossowPODACI O FIRMI

Naziv: SAROSSOW
Adresa: Kneza Mihaila 21A, Millennium Shopping Center
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@sarossow.com
Web: www.sarossow.com
Tel: +381 63 8567 355
Kontakt osoba:
Ime: Slađana Starcević
Funkcija:
Tel:
e-mail:

Više...

Ključne reči

moda, kolekcija, sarossow, modni brend

POVEZANI SADRŽAJI

Modna kuća LUNA nagrađuje najbolje maturantkinje

Kao društveno-odgovorna kompanija koja vrednuje žensku inicijativu, kvalitet i znanje, modna kuća... Više...

Otvorena nova radna mesta u Modnoj kući LUNA nakon drugog ciklusa obuke za šivače i krojače

Uvek u senci glamura i brendova, ostaje nezapažena činjenica da je modna industrija u svetu jedna... Više...

INSPIRISANA SNAGOM ŽENE - Nova kolekcija modne kuće LUNA za sezonu jesen/zima 2015/2016

Modna kuća LUNA iz Požarevca ove jeseni ispirisana snagom žene, predstavila je novu kolekciju... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed