Svečana konferencija povodom promocije projekta i premijere filma "Vlasina 2015"

Beograd, 16. Decembar 2015. PR Objave: Najava -

SveÄana konferencija povodom promocije projekta i premijere filma "Vlasina 2015"

Forum „Vlasina", u saradnji sa Gradom Beogradom i Ministarstvom omladine i sporta, organizuje svečanu konferenciju povodom promocije projekta i premijere filma „Vlasina 2015". Konferencija će se održati 23.12.2015. sa početkom u 16 časova u Skupštini grada Beograda, u svečanoj sali Starog dvora. Učesnicima konferencije obratiće se predstavnici državnih institucija koje su podržale Forum, gde će imati priliku da odgovore na pitanje: „Zašto je važan Forum „Vlasina" i zašto smo ga podržali?"

Forum „Vlasina", u saradnji sa Gradom Beogradom i Ministarstvom omladine i sporta, organizuje svečanu konferenciju povodom promocije projekta i premijere filma „Vlasina 2015". Konferencija će se održati 23.12.2015. sa početkom u 16 časova u Skupštini grada Beograda, u svečanoj sali Starog dvora. Učesnicima konferencije obratiće se predstavnici državnih institucija koje su podržale Forum, gde  će imati priliku da odgovore na pitanje: „Zašto je važan Forum „Vlasina" i zašto smo ga podržali?"

Ispred Grada Beograda obratiće se član Gradskog veća, Dragomir Petronijević, dok će učesnici biti u prilici da čuju i Ministra omladine i sporta, Vanju Udovičića i direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marka Đurića.

Forum „Vlasina" predstavlja novu platformu za organizovanje i saradnju aktivnih mladih ljudi iz Srbije i regiona, koji se realizuje u formi letnjeg kampa na Vlasiniskom jezeru od sredine jula do sredine avgusta. Program kampa biće sačinjen od različitih edukativnih, sportsko-rekreativnih i zabavnih aktivnosti sa pažnjom na sticanju veština i tehnika iz različitih oblasti. Forum „Vlasina" je podeljen u 4 smene po sedam dana, gde je svaka smena jedna tematska celina, odnosno modul i to:
-    Liderstvo, preduzetništvo, marketing i moderne veštine
-    Ekologija i održivi razvoj
-    Inovacije, moderne tehnologije i mediji
-    Umetnost i nacionalna kultura

Pozivamo sve lidere omladinskih i studentskih organizacija , kao i studentskih parlamenata, organizacija za mlade, strukovnih organizacija i kulturno-umetničkih društava da se prijave na konferenciju na sledećem linku: http://goo.gl/forms/F7NwVs90zv

Na svečanoj konferenciji biće upriličeno potpisivanje Inicijative za pokretanje ovakve platforme za saradnju mladih. Stoga molimo sve predsednike organizacija da ponesu svoje pečate na konferenciju. Kako bi se upoznali sa dokumentom, on će biti poslat zajedno sa pozivnicom.PODACI O FIRMI

Naziv: PRObjave
Adresa: Šekspirova 3
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: redakcija@probjave.com
Web: www.probjave.com
Tel: 062/8 360 659
Kontakt osoba:
Ime: Dragan Varagić
Funkcija: CEO PRObjave.com
Tel:
e-mail: redakcija@probjave.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

14. "Beogradski dani inženjera - EBEC Beograd 2021"

Četrnaestu godinu zaredom, Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd organizuje projekat "Beogradski... Više...

Vaterpolisti Srbije podržali borbu protiv kancera

Širenju svesti o simptomima i prevenciji malignih bolesti, u okviru projekta "Jači od straha",... Više...

Moj (budući) posao - najbolji iz privrede opisuju poslove mladima

Moj (budući) posao je projekat koji ima za cilj realno predstavljanje poslova mladima, kroz seriju... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed