JUBILARNI 15. Beogradski dani inženjera - EBEC Beograd 2022

Beograd, 07. Februar 2022. PR Objave: Najava -

JUBILARNI 15. Beogradski dani inženjera - EBEC Beograd 2022

Jubilarnu petnaestu godinu za redom, Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd organizuje projekat "Beogradski dani inženjera - EBEC Beograd 2022", koji će se održati od 24. do 27. marta. Projekat se sastoji iz dva dela, takmičarskog i edukativnog. U okviru takmičarskog dela projekta biće održana lokalna runda BEST-ovog evropskog inženjerskog takmičenja, a pobednici će dobiti priliku da se takmiče u regionalnoj i finalnoj rundi.

Jubilarnu petnaestu godinu za redom, Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd organizuje projekat "Beogradski dani inženjera - EBEC Beograd 2022", koji će se održati od 24. do 27. marta. Projekat se sastoji iz dva dela, takmičarskog i edukativnog.

U okviru takmičarskog dela projekta biće održana lokalna runda BEST-ovog evropskog inženjerskog takmičenja, a pobednici će dobiti priliku da se takmiče u regionalnoj i finalnoj rundi. Takmičenje EBEC Beograd namenjeno je studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu. Takmičenje je timskog karaktera i obuhvata dve kategorije: studiju slučaja i od ove godine po prvi put - inovativni dizajn.

Inovativni dizajn je kategorija u kojoj se od timova zahteva da osmisle uređaj, odnosno tehnologiju kojom se na najefikasniji način može rešiti problem na zadatu temu,  koju zatim prezentuju pred stručnim žirijem. U kategoriji Studija slučaja, zadatak timova je da osmisle i prezentuju rešenje zadatog inženjersko-menadžerskog problema, koje ocenjuje žiri. Najbolji timovi iz obe kategorije kvalifikuju se za učešće na regionalnoj rundi takmičenja EBEC Alpe-Balkan, koja će se održati u Mariboru. Pobednici ove runde obezbeđuju plasman u finalnu rundu - EBEC Final, koja će biti održana u Zagrebu.

Pored lokalne runde EBEC takmičenja, Beogradski dani inženjera studentima nude i raznovrsne radionice za razvijanje ličnih veština, interakciju sa predstavnicima kompanija, kao i Sajam inovacija.  Beogradski dani inženjera imaju za cilj da se među studentima učesnicima razviju timski duh i zdrava takmičarska atmosfera i ispolje kreativnost i fleksibilnost - veštine koje će im koristiti u daljem radu.

Ovo je jubilarna 15. godina kako EBEC okuplja ambiciozne, mlade studente, koji svoje prve inženjerske korake žele da načine na našem takmičenju. EBEC pomaže da steknu nove veštine i razmene iskustva, unaprede i praktično primene svoje inženjersko znanje. Dolaskom nove kategorije, takmičarima se pruža širi spektar mogućnosti da usavrše svoje sposobnosti i bolje se pripreme za svoje buduće zvanje. Kroz zabavu i sticanje novih prijateljstava, "Beogradski dani inženjera" predstavljaju poseban izazov, kako za takmičare, tako i za našu studentsku organizaciju". Irena Ranđelović, Glavni organizator 15. EBEC-a

Prijave za učešće na "Beogradskim danima inženjera" će biti otvorene od 28.2. do 13.3. na sajtu ebec.best.rs, gde možete pronaći i više informacija o projektu.

 

BEST
(eng. Board of European Students of Technology) okuplja studente inženjerskih usmerenja sa 90 univerziteta iz 32 zemlje Evrope. Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd je nevladina, neprofitna i apolitična studentska organizacija. BEST Beograd je kroz svoje aktivnosti omogućio da više od 1500 studenata Univerziteta u Beogradu poseti edukativne i kulturne programe širom Evrope, kao i da više od 2000 evropskih studenata upozna Beograd.PODACI O FIRMI

Naziv: Udruženje studenata tehnike - BEST Beograd
Adresa: Karnegijeva 4
Grad: Beograd 11000
e-mail: beograd@best.eu.org
Web: best.rs/
Tel: 011/3370545
Kontakt osoba:
Ime: Teodora Petrović
Funkcija: Odnosi sa medijima
Tel:
e-mail: teodora.petrovic@BEST.eu.org

Više...

Ključne reči

beograd, ebec, dani inženjera

POVEZANI SADRŽAJI

Beograde, voli te jedan Ivan: Air jastuci - paradigma za prirodu i umetnost

Umetnik Ivan Divan odlučio je da još jednom pomeri granice poznatog i da novim projektom Air jastuci... Više...

14. "Beogradski dani inženjera - EBEC Beograd 2021"

Četrnaestu godinu zaredom, Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd organizuje projekat "Beogradski... Više...

Apartmani Beograd - retrospektiva jedne decenije

Sada već davne 2007. kada je apartmanski smeštaj u Beogradu delovao više kao neki opskurni hobi... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed