KupiMe dobitnik eTrustmark sertifikata

Beograd, 15. Juni 2016. PR Objave: Saopštenje -

KupiMe dobitnik eTrustmark sertifikata

Evropska Unija je u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i Telekomunikacija Srbiji posvetila projekat za Razvoj elektronskog poslovanja sa ciljem unapređenja i promovisanja elektronskog poslovanja. Deo ovog projekta je i sertifikovanje aktivnih učesnika u elektronskom poslovanju koji svojim svakodnevnim unapređenjem usluga pomažu da Srbija postane prepoznata kao tržište na kome se usluge približavaju kupcima, a administracija i troškovi eliminišu.

Evropska Unija je u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i Telekomunikacija Srbiji  posvetila projekat za Razvoj elektronskog poslovanja sa ciljem unapređenja i promovisanja elektronskog poslovanja. Deo ovog projekta je i sertifikovanje aktivnih učesnika u elektronskom poslovanju koji svojim svakodnevnim unapređenjem usluga pomažu da Srbija postane prepoznata kao tržište na kome se usluge približavaju kupcima, a administracija i troškovi eliminišu.

Zato smo jako ponosni da sa Vama podelimo ovu vest o priznanju i nagradi za pionirske korake od samog početka razvijanja elektronskog poslovanja pa do danas. Na svečanoj ceremoniji dodele sertifikata u hotelu Metropol je  direktorki KupiMe doo, Jeleni Purić, zvanično uručen eTrustmark sertifikat.

U pitanju je oznaka poverenja koju ćete prepoznati na našoj web stranici koja vama kao kupcima na Internetu garantuje da je KupiMe pouzdan e-trgovac, jer je nezavisno telo proverilo uklađenost sa EU standardima u ovoj oblasti poslovanja.

"Na samom početku našeg poslovanja sretali smo se svakodnevno sa sumnjom i nepoverenjem kupaca prilikom kupovine na Internetu. Prirodna nepoverljivost i strah od novih tehnologija bili su naš očekivani izazov.  Uložili smo godine vrednog rada i strpljenja da to unapredimo, birali smo najpouzdanije partnere, pomagali im da se usklade sa zahtevima elektronske kupovine i danas sa zadovoljstvom mogu da kažem, da je Srbija bitno dručačije tržište i pouzdano mesto na mapi Internet kupovine." Istakla je Jelena Purić, generalna direktorka KupiMe doo.PODACI O FIRMI

Naziv: KupiMe d.o.o.
Adresa: Sredačka 5a/8
Grad: Beograd 11000
e-mail: info@kupime.com
Web: www.kupime.com
Tel: +381 11 4052110

Više...

Ključne reči

sertifikat, eu, kupime, etrustmark

POVEZANI SADRŽAJI

Kompanija EKO SERBIA dobila COVID SHIELD sertifikat

Kompanija EKO Serbia, koja u Srbiji posluje kroz mrežu 55 benzinskih stanica, završila je sve procedure... Više...

Srpski javni beležnici primljeni u Savet notarijata EU

Javnobeležnička komora Srbije primljena je u članstvo Saveta notarijata Evropske unije (CNUE)... Više...

Prestižni sertifikat Ford Q1 za Goodyear Dunlop Sava Tires

Kompanija Goodyear Dunlop Sava Tires (Kranj, Slovenija), primila je prestižnu nagradu za kvalitet... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed