Prestižni sertifikat Ford Q1 za Goodyear Dunlop Sava Tires

Kranj, Slovenija, 13. Januar 2016. PR Objave: Saopštenje -

Prestižni sertifikat Ford Q1 za Goodyear Dunlop Sava Tires

Kompanija Goodyear Dunlop Sava Tires (Kranj, Slovenija), primila je prestižnu nagradu za kvalitet kao dobavljač proizvođača automobila Ford. Sertifikatom Ford Q1 nagrađuju se dobavljači ili proizvodni pogoni za izvrsnost po različitim merilima kao što su sistemi izuzetnog kapaciteta, velika efikasnost delovanja, vrhunski proizvodni proces i zadovoljni potrošači. Oznaka Q1 predstavlja pokazatelj izuzetnog kvaliteta na globalnoj osnovi.

Kompanija Goodyear Dunlop Sava Tires (Kranj, Slovenija), primila je prestižnu nagradu za kvalitet kao dobavljač proizvođača automobila Ford.

Sertifikatom Ford Q1 nagrađuju se dobavljači ili proizvodni pogoni za izvrsnost po različitim merilima kao što su sistemi izuzetnog kapaciteta, velika efikasnost delovanja, vrhunski proizvodni proces i zadovoljni potrošači. Oznaka Q1 predstavlja pokazatelj izuzetnog kvaliteta na globalnoj osnovi.

Predstavnik preduzeća Ford uručio je zvaničnu nagradu kompaniji Goodyear Dunlop Sava Tires, koja je u 2014. godini proizvela 6,33 miliona pneumatika i investirala 8 miliona EUR u svoju fabriku. Nakon dodele nagrade, u sedištu kompanije u Kranju podignuta je zastava kojom se označava prijem tog prestižnog sertifikata.

Julien Frezard, direktor proizvodnje u Goodyear Dunlop Sava Tires, izjavio je prilikom prijema sertifikata da je to važan događaj za kompaniju između ostalog i zato što su nagrađeni naporan rad i odanost zaposlenih. "Fordov sertifikat dodatno potvrđuje kvalitet naših proizvoda i usluga", istakao je Frezard, svestan da kompanija mora redovno potvrđivati status Ford Q1 i ubeđen da poseduje pravu ekipu koja će to moći i ubuduće da opravda.

Snabdevanje srpskog tržišta pneumaticima za putnička, poluteretna i teretna vozila, industrijske i građevinske mašine, kao i pneumaticima za motocikle i unutrašnje gume robnim markama Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda i Debica, vrši čak devet uvoznika.

 

Informacije o preduzeću Goodyear Dunlop Sava Tires
Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. je jedan od vodećih proizvođača pneumatika u jugoistočnoj Evropi. Od 2004. godine stopostotni vlasnik preduzeća je Goodyear Dunlop Tires Europe B. V. Društvo Goodyear Dunlop Sava Tires, koje je ove godine drugi put uzastopce dobilo certifikat "Top Employer", ima oko 1.400 zaposlenih.

Goodyear Dunlop Sava Tires proizvodi, odnosno prodaje, pneumatike za putnička, poluteretna i teretna vozila, pneumatike za industrijske i građevinske mašine, pneumatike za motocikle i unutrašnje gume. Prodajni program čine pneumatici pet robnih marki: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda i Debica. Naši pneumatici pružaju sigurnost i udobnost vozačima na putevima u celom svetu jer više od 90 procenata pneumatika prodajemo u evropske i druge države putem prodajne mreže koncerna Goodyear. Za više informacija o našim pneumaticima posetite internet strane www.goodyear.euwww.dunlop.euwww.fulda.eu i www.sava-tires.com.

Informacije o korporaciji Goodyear
Goodyear je jedan od najvećih proizvođača pneumatika na svetu. Zapošljava oko 67 hiljada ljudi, a proizvodnju ima u 50 pogona koji se nalaze u 22 države u svetu. U svoja dva Centra za inovacije, Akron u Ohaju i Colmar-Berg u Luksemburgu, Goodyear nastoji da razvija najnaprednije proizvode i usluge koji u svojoj branši postavljaju standarde u tehnologiji i performansama. Za više informacija o korporaciji Goodyear i njenim proizvodima posetite internet stranu www.goodyear.com.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kompanija EKO SERBIA dobila COVID SHIELD sertifikat

Kompanija EKO Serbia, koja u Srbiji posluje kroz mrežu 55 benzinskih stanica, završila je sve procedure... Više...

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed