BeotelNet proslavlja 20 godina interneta u Srbiji

Beograd, 26. Februar 2016. PR Objave: Saopštenje -

BeotelNet proslavlja 20 godina interneta u Srbiji

Pre tačno 20 godina, BeotelNet je doveo prvi internet link u Srbiju i kako to kažu - sve se promenilo. Sve je počelo 26. februara 1996. godine sa satelitskim linkom od 64 kb/s i Cisco Access serverom sa 16 analognih linija. Tog dana, BeotelNet je doveo internet u Srbiju i, kako to kažu - sve se promenilo. Pored pristupa "mreži svih mreža," kasnije iste godine startovali su veb i mejl hosting servisi, a krenuo je i prvi media striming.

Pre tačno 20 godina, BeotelNet je doveo prvi internet link u Srbiju i kako to kažu - sve se promenilo.

Sve je počelo 26. februara 1996. godine sa satelitskim linkom od 64 kb/s i Cisco Access serverom sa 16 analognih linija. Tog dana, BeotelNet je doveo internet u Srbiju i, kako to kažu - sve se promenilo.

Pored pristupa "mreži svih mreža," kasnije iste godine startovali su veb i mejl hosting servisi, a krenuo je i prvi media striming.

"Prošli smo dug put od prvih koraka do danas," seća se Dragoljub Nekić, inženjer u sektoru razvoju i jedan od zaslužnih za puštanje prvog internet servisa u Srbiji. "Puno se toga promenilo u međuvremenu - nekada se internet prodavao na sate, a danas je neograničen pristup podrazumevan; a tu su i dodatne usluge kao što su digitalna televizija i fiksna telefonija."

2005. godine BeotelNet je u ponudu uvrstio ADSL internet brzine 256 kb/s, a godinu dana kasnije za velike korisnike obezbedio telehousing uslugu, omogućavajući im da svoje servere smeste u novoizgrađenu data salu.

Narednih godina ređali su novi servisi kao što su virtuelni serveri (VPS), telefoniranje preko interneta (VoIP), cloud, digitalna televizija (IPTV) i fiksna telefonija. Takođe je u partnerstvu sa Majkrosoftom, BeotelNet počeo da nudi Office 365, za koji svakodnevno raste interesovanje.

Od 2013 godine, BeotelNet se spojio sa VeratNetom i time dobio nove korisnike koje i dan danas opslužuje.

"Malo koja IT firma u Srbiji može da se pohvali ovako dugom tradicijom," izjavio je Radivoje Milićević, direktor BeotelNeta. "Danas kada proslavljamo 20 godina interneta u Srbiji, mogu samo da budem ponosan dokle smo kao firma ali i kao društvo stigli kada se malo koja aktivnost može zamisliti bez interneta."

U toku 2016. godine, BeotelNet sprema puno iznaneđanja za svoje postojeće i nove korisnike, kako za fizička lica tako i za firme. U narednih 300 dana očekujte mnoge zanimljivosti od BeotelNeta, firme koja je dovela internet u Srbiju. Ostajemo posvećeni kvalitetu servisa i potrebama svojih klijenta.

BeotelNet - zauvek prvi!


Kontakt:
               marketing@isp.beotel.net
                            011/4255-000
                            http://beotel.net/

 

O BeotelNetu
BeotelNet je jedan od vodećih internet servis provajdera u Srbiji, poznat po tome što je dovela prvi međunarodni internet link kod nas. BeotelNet je počeo je sa radom 26. februara 1996. godine i od tada posluje u duhu dobre brige o korisnicima, sa tendencijom da internet približi svima, a prema njihovim željama i mogućnostima.PODACI O FIRMI

Naziv: BeotelNet
Adresa: Bulevar vojvode Mišića 37
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@isp.beotel.net
Web: www.beotel.rs
Tel: 011 3955-000
Kontakt osoba:
Ime: Dušan Belić
Funkcija:
Tel:
e-mail:

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

PR agencija Golin proslavila deveti rođendan

Agencija za integrisane komunikacije Golin Beograd, koja od 2016. godine posluje u sastavu Interpublic... Više...

Pokloni za klijente povodom 175. rođendana Sberbank

Povodom obeležavanja 175. rođendana, Sberbank će tog dana da daruje svoje klijente! Svi novi klijenti... Više...

BeotelNet je novi vlasnik BeoNET-a

Kompanija BeotelNet ISP koja na tržištu Srbije nudi usluge interneta, digitalne televizije, fiksne... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed