Pokloni za klijente povodom 175. rođendana Sberbank

Beograd, 08. Novembar 2016. PR Objave: Saopštenje -

Pokloni za klijente povodom 175. roÄendana Sberbank

Povodom obeležavanja 175. rođendana, Sberbank će tog dana da daruje svoje klijente! Svi novi klijenti koji 10. novembra posete neku od Sberbank ekspozitura moći će da odaberu jedan od specijalnih poklona: višu kamatu na štednju, besplatno održavanje tekućeg računa ili povoljnije uslove kredita.

Povodom obeležavanja 175. rođendana, Sberbank će tog dana da daruje svoje klijente! Svi novi klijenti koji 10. novembra posete neku od Sberbank ekspozitura moći će da odaberu jedan od specijalnih poklona: višu kamatu na štednju, besplatno održavanje tekućeg računa ili povoljnije uslove kredita.

Tokom poslovanja dugog 175 godina, Sberbank je uvek bila strateški orijentisana ka zadovoljstvu svojih klijenata. Tako i jubilej ove godine želi da proslavi sa svojim klijentima i obezbedi im specijalne pogodosti. Svi koji tog dana otvore tekući račun dobiće godinu dana besplatnog održavanja paketa tekućih računa. Za klijente koji pak žele da polože novac na štednju, dodatni motiv da to urade baš 10. novembra može biti poklon u vidu 0,1% više kamatne stope. Sa druge strane, svi klijenti koji imaju potrebu za nekim od kreditnih proizvoda, obrada zahteva za ove proizvode tog dana biće besplatna.

"Uspešno poslovanje tokom 175 godina je veliki razlog za ponos i slavlje i mi na taj jubilarni dan želimo da iskažemo zahvalnost onima sa kojima taj uspeh zajedno gradimo - našim klijentima. Obezbeđujući im posebne pogodnosti za Sberbank rođendan, želimo da se naši klijenti osećaju posebno, kao što se i mi osećamo svih ovih godina sa njima", izjavila je Marijana Vasilescu, članica Izvršnog odbora nadležna za poslove sa stanovništvom u Sberbank Srbija.
Više informacija o Sberbank rođendanskoj ponudi svi zainteresovani mogu dobiti u nekoj od Sberbank ekspozitura ili pozivom Kontakt centra na 19909.

 

Sberbank - istorijat i dostignuća

Istorijat

Početak poslovanja Sberbank Rusija vezuje se za osnivanje prvih štedionica u Moskvi i Sankt Peterburgu dekretom cara Nikolaja I daleke 1841. godine. Ove štedionice su vremenom prerasle u mrežu štedionica širom zemlje koja je pomogla da se čak i tokom najtežih vremena održi stabilnost ruske ekonomije. Danas Sberbank Rusija predstavlja modernu univerzalnu banku, veliku međunarodnu grupu, brend koji je poznat u preko 20 zemalja širom sveta.


Sberbank danas

Sberbank danas predstavlja cirkulatorni sistem ruske ekonomije i čini jednu trećinu njenog bankarskog sistema. Banka obezbeđuje zaposlenje i izvor je prihoda svakoj 150-oj porodici u Rusiji.

Sberbank danas čini:

• 14 teritorijalnih banaka

• više od 16.000 ekspozitura širom zemlje
• mreža koja se nalazi u svih 83 entiteta Ruske Federacije i 11 vremenskih zona.
• Aplikacije za pametne telefone Sberbank Online - preko 18 miliona aktivnih korisnika
• SMS servisa Mobile Bank - preko 30 miliona aktivnih korisnika
• Jedne od najvećih mreža bankomata i samouslužnih terminala na svetu - preko 90.000 terminala.

 

Sberbank nudi najširi izbor bankarskih usluga za fizička lica: od tradicionalne štednje i raznih vrsta kredita do bankarskih kartica, transfera novca, bankarskog osiguranja i brokerskih usluga. U svojoj težnji za još jednostavnijim i modernijim servisima, Sberbank neprestano usavršava načine na koje klijenti mogu da kontrolišu svoje račune na daljinu. Banka je ustanovila sistem daljinskih kanala usluga koji se sastoji od:

• Оnlajn bankinga Sberbank Online - preko 30 miliona aktivnih korisnika

Preko milion kompanija (od 4,5 miliona pravnih lica registrovanih u Rusiji) klijenti su Sberbank. Banka svoje usluge pruža i svim grupama korporativnih klijenata, dok 35% kreditnog portfolija korporativnih klijenata banke čine mala i srednja preduzeća. Preostali deo čine krediti velikih koroporativnih klijenata. Sberbank danas čini tim od 260.000 kvalifikovanih profesionalaca koji rade kako bi banku pozicionirali na najvišu poziciju prepoznatu po prvoklasnoj ponudi proizvoda i usluga.


Međunarodna mreža

Sberbank je danas moćna, moderna banka koja postaje jedna od najvećih globalnih finansijskih institucija. Tokom prethodnih godina, Sberbank je znatno proširila svoju međunarodnu prisutnost. Pored Zajednice nezavisnih zemalja (Kazahstan, Ukrajina i Belorusija), Sberbank je prisutna u devet zemalja Centralne i Istočne Evrope (Sberbank Evropa, nekada Volksbank International) i u Turskoj (DenizBank). Akvizicija Deniz Banke je završena 2012. godine i to je bila najveća akvizicija u istoriji banke. Sberbank Rusija ima predstavništva i u Nemačkoj i Kini, ogranak u Indiji i upravlja kompanijom Sberbank Švajcarska. Godina 2013. obeležena je kao godina kada je Sberbank brend zvanično pokrenut u Evropi.

Sberbank je danas jedina ruska banka među 50 najvećih svetskih banaka. Na listi Top 1000 svetskih banaka koju je objavio list "The Banker", Sberbank se nalazi na 34. mestu, što je za 15 mesta bolje u poređenju sa prethodnom godinom. Podjednako je važno napomenuti i da je po ovom rangiranju Sberbank prva u svetu po prinosu na aktivu (ROA), prva po prinosu na kapital (ROE) i peta po odnosu sredstava i kapitala. Godine 2013. Sberbank je bila 63. najvredniji globalni brend na listi koju je objavila konsultantska kuća "Brand Finance". Sberbank brend procenjen je na 14,16 milijardi dolara: zabeležen je porast vrednosti za čak 3,4 milijarde dolara za nešto više od godinu dana. Na taj način, Sberbank je prepoznat kao najvredniji brend u Rusiji.

 

Akcionari

Sberbank Rusija osnovana je od strane Centralne Banke Rusije koja je i njen većinski deoničar sa udelom od 50% u osnivačkom kapitalu banke (plus jedna akcija sa pravom glasa), a među akcionarima se nalaze i međunarodne i ruske kompanije. Običnim i prioritetnim akcijama ove banke trguje se još od 1996. godine.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

2019. godina opravdanog optimizma - Rast plata kao deo investicionog ciklusa i poslovne stabilnosti

Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom IPSOS Strategic... Više...

Karamela Maksimović - Zasladite dan ukusom koji ne prolazi!

Kada ste poslednji put pojeli slatkiš koji vam vraća osmeh na lice? Ako ste već probali karamelu... Više...

Percepcija 2018. kao dobre godine za razvoj MSP sektora - Privrednici u Srbiji optimističniji ove godine

Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom GfK sprovela... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed