KPMG proglašen za lidera u pružanju savetodavnih usluga za informacionu bezbednost

Beograd, 08. Februar 2016. PR Objave: Saopštenje -

KPMG proglašen za lidera u pružanju savetodavnih usluga za informacionu bezbednost

Međunarodna konsultantska kuća KPMG imenovana je za lidera u pružanju konsultantskih usluga u oblasti informacione bezbednosti od strane globalne nezavisne istraživačke agencije Forrester Research. Prema istraživanju agencije Forrester Research objavljenom u izveštaju ''Forrester Wave'' TM, kompanija KPMG je osvojila najviše bodova za trenutnu ponudu i strategiju u kategoriji „Konsultantske usluge u oblasti informacione bezbednosti za prvi kvartal 2016. godine".

Međunarodna konsultantska kuća KPMG imenovana je za lidera u pružanju konsultantskih usluga u oblasti informacione bezbednosti od strane globalne nezavisne istraživačke agencije Forrester Research.

Prema istraživanju agencije Forrester Research objavljenom u izveštaju ''Forrester Wave'' TM, kompanija KPMG je osvojila najviše bodova za trenutnu ponudu i strategiju u kategoriji „Konsultantske usluge u oblasti informacione bezbednosti za prvi kvartal 2016. godine".

"KPMG je preneo bezbednost informacionih sistema u srce svog poslovanja", navodi se u Forrester izveštaju autora Martina Vitvorta. "Da bi poduprela ovo opredeljenje kompanija KPMG je povećala i produbila svoju paletu usluga, investirajući u istraživanje i razvoj kao i u akvizicije."

Forrester izveštaj pokazao je da su Klijenti kao prednosti kompanije KPMG posebno istakli strateško savetovanje, predmetnu stručnost, kao i fleksibilnost i prilagodljivost. Takođe, u Izveštaju se navodi da "KPMG ima jasan stav o relevantnim problemima bezbednosti za poslovne rukovodioce i tehničko osoblje."

 „Informaciona bezbednost se više ne posmatra samo kao tehnološki rizik već kao ključna komponenta poslovnih inovacija", naglasio je Malkolm Maršal, KPMG direktor za informacionu bezbednosti na globalnom nivou.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Veliki uspeh tima Srbije na KICC takmičenju u Dubaiju

Studentski tim Srbije postigao je zapažen uspeh na prestižnom KPMG međunarodnom takmičenju u... Više...

Veliki uspeh tima Srbije na KICC takmičenju u Dubaiju

Studentski tim Srbije postigao je zapažen uspeh na prestižnom KPMG međunarodnom takmičenju u... Više...

Najbolji studenti putuju u Dubai na međunarodno takmičenje

Međunarodno takmičenje u rešavanju poslovnog slučaja „KICC", održaće se naredne nedelje u... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed