Najbolji studenti putuju u Dubai na međunarodno takmičenje

Beograd, 08. April 2016. PR Objave: Saopštenje -

Najbolji studenti putuju u Dubai na meÄunarodno takmiÄenje

Međunarodno takmičenje u rešavanju poslovnog slučaja „KICC", održaće se naredne nedelje u Dubaiju (Ujedinjeni Arapski Emirati), u organizaciji revizorske kuće KPMG. Na ovom prestižnom takmičenju, Srbiju će predstavljati tim sastavljen od pobednika lokalnog takmičenja održanog u novembru prošle godine, koji čine studenti Branislav Bandić, Lazar Đelić, Stefan Ignjatović sa Fakulteta organizacionih nauka i Dušan Savić sa Ekonomskog fakulteta.

Međunarodno takmičenje u rešavanju poslovnog slučajaKICC", održaće se naredne nedelje u Dubaiju (Ujedinjeni Arapski Emirati), u organizaciji revizorske kuće KPMG. Na ovom prestižnom takmičenju, Srbiju će predstavljati tim sastavljen od pobednika lokalnog takmičenja održanog u novembru prošle godine, koji čine studenti Branislav Bandić, Lazar Đelić, Stefan Ignjatović sa Fakulteta organizacionih nauka i Dušan Savić sa Ekonomskog fakulteta.

„KICC" je međunarodno takmičenje koje kompanija KPMG organizuje svake godine na globalnom nivou, a već drugu godinu za redom, finale ovog takmičenja se održava u Dubaiju. Predstavnici Srbije imaće priliku da steknu dragoceno iskustvo i mogućnost da osvoje trofej ukoliko budu najbolji u konkurenciji 21 tima iz zemlja širom sveta.

Tokom četiri dana takmičenja, studenti će imati zadatak da osmisle rešenja za poslovne slučajeve, dok ih ocenjuje panel sudija koji čine najviši rukovodioci KPMG-a. Učesnici takmičenja imaće i jedinstvenu priliku da poslednji dan boravka u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, provedu na koledžu za vazduhoplovnu obuku u Dubaiju. Pobednici takmičenja biće proglašeni u četvrtak, 14. aprila 2016. godine.

Ivana Manigodić, partner u odeljenju revizije KPMG smatra da je „KICC" odlična prilika da studenti steknu iskustvo i nauče kako da odgovore na poslovne izazove koje ih u budućnosti čekaju u praksi. „Vidimo kako mladi talentovani ljudi stiču samouverenost prolazeći u naredne krugove takmičenja i napreduju usvajajući savete koje dobijaju od mentora i sudija. To nije samo veliki izazov, već i šansa da svi koji smo uključeni u ovaj proces naučimo nešto novo. KPMG u Srbiji zapošljava 30 diplomiranih studenata svake godine i ovaj program pruža priliku svim učesnicima da steknu uvid u to kako bi izgledalo da rade kod nas."

Deo ovog međunarodnog takmičenja čini i izbor za najbolji video, kojim timovi predstavljaju sebe i državu iz koje dolaze, a za Srbiju možete glasati putem linka http://www.kicc.website/v/meet-team-serbia---2016-kicc. 

 

O KPMG
KPMG je globalna mreža profesionalnih firmi koje pružaju usluge revizije, poreskog i finansijskog savetovanja. KPMG je prisutan u 155 zemalja sa 174.000 zaposlenih u firmama članicama KPMG mreže širom sveta.  Nezavisne firme koje su deo KPMG mreže povezane su u KPMG International Cooperative ("KPMG International") koje je švajcarsko pravno lice. Svaka KPMG firma je zaseban pravni subjekt i sebe predstavlja kao takvog.



PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Hakaton za srednjoškolce - 9. i 10. decembra 2023. godine

Udruženje studenata informatike FONIS šesti put zaredom organizuje programersko takmičenje, Hakaton... Više...

Postani i ti deo "Beogradskih dana inženjera"

Šesnaestu godinu za redom, Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd organizuje projekat „Beogradski... Više...

Napusti okvire realnosti - Studenti FON-a ponovo pomeraju granice

Studentska organizacija ESTIEM Lokalna Grupa Beograd pri Fakultetu organizacionih nauka organizuje... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed