Paket za uspešne firme - Office 365 uz BeotelNetove internet servise

Beograd, 01. Septembar 2015. PR Objave: Saopštenje -

Paket za uspešne firme - Office 365 uz BeotelNetove internet servise

Vaše poslovanje u oblaku uz Office 365 i BeotelNetove hosting, server ili BizConnect pakete. Moderno poslovanje zahteva moderan alat. BeotelNet, kao kompanija koja pruža adekvatnu uslugu svojim klijentima i partnerima, predstavlja svoju novu ponudu koja kombinuje Office 365 sa internet servisima, kao što su direktan pristup internetu, hosting, virtuelni ili namenski serveri, i registracija domena.

Vaše poslovanje u oblaku uz Office 365 i BeotelNetove hosting, server ili BizConnect pakete.

Moderno poslovanje zahteva moderan alat. BeotelNet, kao kompanija koja pruža adekvatnu uslugu svojim klijentima i partnerima, predstavlja svoju novu ponudu koja kombinuje Office 365 sa internet servisima, kao što su direktan pristup internetu, hosting, virtuelni ili namenski serveri, i registracija domena.

Uz Office 365 ste u mogućnosti da rukovodite preduzećem na lakši način i obavljate posao sa bilo kog mesta i sa više različitih uređaja, dok BeotelNetovi servisi pružaju adekvatan pristup i prisustvo na internetu. Pored standardnih aplikacija kao što su Word, Excel i PowerPoint, Office 365 uključuje i set veb servisa koji podižu produktivnost zaposlenih.

"Veoma smo ponosni na novu ponudu kreiranu u saradnju sa kompanijom Majkrosoft koja obuhvata sve alate potrebne preduzeću da posluje u savremenom svetu", izjavio je Nebojša Vilić, direktor prodaje i marketinga BeotelNeta. "Kombinacijom BeotelNetovih internet servisa sa Office 365 paketom firme dobijaju 'all-in-one' rešenje za uspešno poslovanje."

BeotelNet nudi Office 365 kroz tri različite ponude: Office 365 + Windows server (virtuelni ili namenski), Office 365 + BizConnect paket, i samo Office 365. U prvom slučaju korisnik je u mogućnosti da sam izabere konfiguraciju, Windows verziju i eventualno doda Microsoft SQL Server. Pomenuti BizConnect paketi uključuju internet pristup, hosting, registraciju domena, i fiksne telefonske linije.

Office 365 je dostupan u tri verzije - Business Essentials, Business i Business Premium. Sve tri verzije uključuju 1TB prostora na OneDrive for Business servisu i onlajn pristup Office aplikacijama kao što su Word Online, Excel Online i PowerPoint Online. Takođe, tu je i mogućnost pristupa dokumentima, tabelama i prezentacijama sa mobilnih i tablet uređaja.

Za razliku od svojih prethodnika, Office 365 se licencira po korisniku a ne po uređaju, omogućavajuću pojedinačnom korisniku pristup sa pet različitih kompjutera. Dalje, verzije Business i Business Premium uključuju i profesionalni email servis (Microsoft Exchange), alate za kolaboraciju (Microsoft SharePoint i Yammer), i HD video konferencije (Skype for Business).

"Office 365 uključuje set alata za poslovnu produktivnost koji pružaju mogućnost rada sa bilo koje lokacije, na bilo kom uređaju i u bilo kom trenutku. Uz Office 365 korisnici uvek imaju pristup najnovijim verzijama proizvoda a uz određene Office 365 pakete takođe imaju mogućnost korišćenja poznatih Office aplikacija na svojim računarima i kada nemaju pristup Internetu", izjavila je Danijela Zečević, Majkrosoft Produkt Marketing Menadžer za Južni Balkan. "Uz dodatne servise koje uključuje, Office 365 pomaže kompanijama da budu produktivne, ostvare značajne uštede u radu i ostanu konkurentne na tržištu".

BeotelNetova Office 365 ponuda omogućava malim, srednjim ali i velikim preduzećima da autsorsuju deo svojih IT potreba i pritom uštede, bez kapitalnih ulaganja.

Za dodatne informacije pozovite BeotelNetovu biznis prodaju na 011/4255-193 ili posetite http://beotel.net/office365.

 

Kontakt:              marketing@isp.beotel.net
                            011/4255-193

O BeotelNetu
BeotelNet je jedan od vodećih internet servis provajdera u Srbiji, poznat po tome što je dovela prvi međunarodni internet link kod nas. BeotelNet je počeo je sa radom 26. februara 1996. godine i od tada posluje u duhu dobre brige o korisnicima, sa tendencijom da internet približi svima, a prema njihovim željama i mogućnostima.

O Majkrosoftu
Majkrosoft (eng. Microsoft) je američka međunarodna korporacija koja se bavi računarskim tehnologijama. Korporacija broji oko 80.000 radnika u 85. zemalja širom sveta, koji proizvode široku paletu softvera poput operativnih sistema, programa za uređivanje, baza podataka, veb servisa i razvojnih alata. Beogradska kancelarija kompanije Majkrosoft počela je sa radom 2002. godine, kada su predstavnici Vlade Republike Srbije potpisali sporazum o strateškoj saradnji u oblasti IT-a sa Bilom Gejtsom. Od svog osnivanja do danas, domaća kancelarija Majkrosofta ostvarila je zavidne rezultate u razvoju lokalnog IT tržišta. Svi projekti kancelarije su priznati, kako na najvišem nivou korporacije, tako i od strane miliona korisnika koji ih svakodnevno primenjuju, promovišu i ucrtavaju Srbiju kao važnu tačku na tehnološkoj mapi sveta.PODACI O FIRMI

Naziv: BeotelNet
Adresa: Bulevar vojvode Mišića 37
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@isp.beotel.net
Web: www.beotel.rs
Tel: 011 3955-000
Kontakt osoba:
Ime: Dušan Belić
Funkcija:
Tel:
e-mail:

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

BeotelNet i RTS oborili rekorde u emitovanju videa preko interneta za vreme Olimpijade

Za vreme 31. letnjih Olimpijskih igara BeotelNet i RTS su oborili rekorde u prenosu digitalnog sadržaja... Više...

Novogodišnja akcija BeotelNeta - ADSL internet brzine do 20 Mb/s po ceni 10 Mb/s

BeotelNet nastavlja da nudi uređaje uz svoje usluge pristupa internetu. U ovom trenutku, korisnici... Više...

BeotelNetov hosting servis od sada sa "1-klik" instalacijama programa

Softaculous Auto Installer je novi alat za korisnike BeotelNetovog Linux hostinga koji omogućava... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed