BeotelNetov hosting servis od sada sa "1-klik" instalacijama programa

Beograd, 17. Avgust 2015. PR Objave: Saopštenje -

BeotelNetov hosting servis od sada sa "1-klik" instalacijama programa

Softaculous Auto Installer je novi alat za korisnike BeotelNetovog Linux hostinga koji omogućava jednostavnu instalaciju preko 300 popularnih programa U skladu sa temperaturom, BeotelNet je odlučio da osveži svoju hosting ponudu. Od sada, korisnici Linux hosting paketa su u mogućnosti da jednostavno i brzo, koristeći tzv. 1-klik instalacije, probaju različite programe na svom sajtu.

Softaculous Auto Installer je novi alat za korisnike BeotelNetovog Linux hostinga koji omogućava jednostavnu instalaciju preko 300 popularnih programa

U skladu sa temperaturom, BeotelNet je odlučio da osveži svoju hosting ponudu. Od sada, korisnici Linux hosting paketa su u mogućnosti da jednostavno i brzo, koristeći tzv. 1-klik instalacije, probaju različite programe na svom sajtu.

Uz Softaculous Auto Installer, dostupno je više od 300 različitih skripti i programa, uključujući blog i wiki platforme, forumi, galerije, kalendari, upitnici, korpe za kupovinu, knjige gostiju, skripte za upravljanje oglasima, multimediju, i još mnogo toga. Nađite aplikaciju iz kataloga i pokrenite instalaciju; Softaculous će sa svoje strane kreirati potrebne baze podataka i preneti fajlove sа servera.

"Vlasnici sajtova i veb dizajneri često izgube puno vremena instalirajući određene programe. Uz Softaculous Auto Installer, proces koji je nekad trajao i do sat vremena, sad možete da završite za svega par minuta, ako ne i manje", izjavio je Dušan Belić, produkt menadžer BeotelNeta. "Korisnici su u prilici da u svega par klikova instaliraju popularne programe i platforme kao što su WordPress, Joomla, Drupal, phpBB ili neki od preko 300 drugih skripti".

Takođe, BeotelNet je od skora uveo SitePro Web Builder alat, omogućavajući korisnicima da sami naprave svoj sajt. Izaberite jedan od 30 templejta i uz drag & drop tehnologiju, sami dizajnirajte veb stranicu. U par klikova, jednostavno dodajte tekst, slike, ali i mape i YouTube video klipove. Da stvar bude još lepša, SitePro pravi tzv. "responsive" stranice, optimizovane za mobilne telefone i tablet uređaje!

"Nakon kraćeg testiranja novih alata, dobili smo puno dobrih komentara. Od sada su Softaculous i SitePro dostupni svim našim korisnicima", izjavio je Nebojša Vilić, direktor prodaje i marketinga BeotelNeta. "Nastavićemo da pratimo trendove i dodajemo nove alate za naše korisnike".

Softaculous Auto Installer i SitePro Web Builder su besplatni za sve nove korisnike BeotelNet Linux hosting servisa. Za detaljne informacije pozovite našu hosting prodaju na 011/4255-134 ili posetite http://beotel.net/hosting/linux.

Linux hosting paketi

Linux Start

Linux Pro

Linux Master

Prostor na disku

5 GB

15 GB

25 GB

Saobraćaj mesečno

200 GB

300 GB

500 GB

Broj sajtova

1

5

10

Broj mail naloga

100

300

500

Broj MySQL baza

1

10

15

Poddomeni

neograničeno

neograničeno

neograničeno

Cena

1.990 din

3.790 din

7.590 din

* prikazane cene su na godišnjem nivou bez uračunatog PDVa.


Kontakt:
                                                marketing@isp.beotel.net
                                                              http://beotel.net/hosting/linux
                                                              011/3605-134


O BeotelNetu
BeotelNet je jedan od vodećih internet servis provajdera u Srbiji, poznat po tome što je doveo prvi međunarodni internet link kod nas. BeotelNet je počeo je sa radom 26. februara 1996. godine i od tada posluje u duhu dobre brige o korisnicima, sa tendencijom da internet približi svima, a prema njihovim željama i mogućnostima.PODACI O FIRMI

Naziv: BeotelNet
Adresa: Bulevar vojvode Mišića 37
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@isp.beotel.net
Web: www.beotel.rs
Tel: 011 3955-000
Kontakt osoba:
Ime: Dušan Belić
Funkcija:
Tel:
e-mail:

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

BeotelNet i RTS oborili rekorde u emitovanju videa preko interneta za vreme Olimpijade

Za vreme 31. letnjih Olimpijskih igara BeotelNet i RTS su oborili rekorde u prenosu digitalnog sadržaja... Više...

Novogodišnja akcija BeotelNeta - ADSL internet brzine do 20 Mb/s po ceni 10 Mb/s

BeotelNet nastavlja da nudi uređaje uz svoje usluge pristupa internetu. U ovom trenutku, korisnici... Više...

Paket za uspešne firme - Office 365 uz BeotelNetove internet servise

Vaše poslovanje u oblaku uz Office 365 i BeotelNetove hosting, server ili BizConnect pakete. Moderno... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed