Paraziti opasnost savremenog doba

Banja Luka, 27. Juli 2015. PR Objave: Saopštenje -

Paraziti opasnost savremenog doba

Zbog načina života, lošeg kvaliteta hrane i siromaštva se povećao rizik od pojave parazita u čovekovom organizmu. Na našem području već postoji zaraženost parazitima koje ne prepoznajemo i koji egzistiraju u sredinama Afrike, Azije kaže direktor Instituta Vinis, šef projekta "Hrana je lijek" i autor knjige "Liječenje hranom" Slavko Crnić. Detoksikacija organizma se ne postiže samo dijetama već i preparatima.

Zbog načina života, lošeg kvaliteta hrane i siromaštva se povećao rizik od pojave parazita u čovekovom organizmu. Na našem području već postoji zaraženost parazitima koje ne prepoznajemo i koji egzistiraju u sredinama Afrike, Azije kaže direktor Instituta Vinis, šef projekta "Hrana je lijek" i autor knjige "Liječenje hranom" Slavko Crnić. Detoksikacija organizma se ne postiže samo dijetama već i preparatima. Institut Vinis  proizvodi Bio detoks-Z Goromat za detoksikaciju za 42 dana koji čisti organizam od parazita, virusa, bakterija, gljivica, glista... Oni koji su zaraženi parazitima su puni njihovih produkata u krvi, limfi, digestivnom, kardiovaskularnom, urogenitalnom traktu i svim drugim organima.

Kada i kome se detoksikacija preporučuje?

- Svako ko se nepravilno hrani termički obrađenom i industrijski prerađenom hranom ima od 3 do 15 pa i više kg parazita u organizmu. Imao sam priliku da gledam ženu svu u ranama, koja se liječi već godinama bez uspjeha kojoj izlaze paraziti iz kože - navodi Slavko Crnić. Detoksikacija se preporučuje jednom u 6 meseci do godinu dana. Proizvod Bio detoks-Z Goromat se konzumira na sledeći način: svako jutro na „prazan stomak" uzeti jednu kafenu kašičicu (oko 8 gr) i popiti sa čašom vode; u težim slučajevima prvih 10 dana uzimati 2 kašičice. Tokom procesa čišćenja od parazita ne preporučuje se konzumacija slatkiša, belog hleba, suvog ili prženog mesa i mlečnih proizvoda, a trebalo bi povećati unos tečnosti. Antiparazitni program ne smeju uzimati trudnice i deca mlađa od 6 godina. Moguće nuspojave u toku prvih par dana su glavobolje ili osećaj probadanja u delovima tela u kojima ima parazita. Na izradi Bio detoks-Z goromat preparata je učestvovao čitav tim stručnjaka i testiran je na ljudima koji su dali dobrovoljni pristanak. Tim je vršio istraživanja u Ljubljani, Banja Luci, Podgorici, Mariboru i na tlu cele bivše Jugoslavije. Preparat se prodaje i uspešno primenjuje više od dve godine, a dobio je i priznanja, između ostalog na Međunarodnom sajmu inovacija za mlade "Inost" Banja Luka, srebrnu medalju Pupina, diplomu i plaketu.

Sastav: Zeolit - K96, Crni orah, Klinčić, Pelin i Semenke bundeve. Pakovanje: 350 g

Za više informacija posetite www.vinisbg.com ili www.vinisbl.com.PODACI O FIRMI

Naziv: Institut Vinis
Adresa: Cara Lazara 41
Grad: Banja Luka 78000
e-mail: zelenestaze@blic.net
Web: www.vinisbl.com
Tel: +387 51924 849
Kontakt osoba:
Ime: Slavko Crnić
Funkcija: vlasnik
Tel: +387 65 495228
e-mail:

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

"Cif čisti Srbiju" prvi put u Beogradu - Podzemni prolaz kod Palate Albanija ponovo bez grafita

Čišćenje podzemnog prolaza kod Palate Albanija počelo je u nedelju, 23. aprila, u okviru društveno... Više...

Nastavak kampanje "Cif čisti Srbiju" - Cif čisti Srbiju već četvrtu godinu zaredom

Društveno odgovorna kampanja "Cif čisti Srbiju" kompanije Unilever tradicionalno će biti organizovana... Više...

Akcija "Cif čisti Srbiju" nastavljena u Negotinu - Očišćen spomenik hajduk Veljku Petroviću

U okviru velike akcije čišćenja spomenika kulture u gradovima širom Srbije, očišćen je i zaštićen... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed