Nova verzija BBM Protected platforme

Beograd, 21. Juli 2015. PR Objave: Saopštenje -

Nova verzija BBM Protected platforme

Najnoviji update BBM Protected servisa donosi brojne novine i unapređuje postojeće opcije ove platforme Kompanija BlackBerry predstavila je unapređen BBM Protected servis koji je dopunjen sa nekoliko novih opcija. Jedna od najbitnijih novina jeste BBM Protected Cloud Directory servis koji omogućava svim korisnicima BBM-a u jednoj organizaciji da se međusobno pretražuju i iniciraju razgovor bez potrebe za aktiviranjem opcije "invite" - na BlackBerry, iOS i Android operativnim sistemima.

Najnoviji update BBM Protected servisa donosi brojne novine i unapređuje postojeće opcije ove platforme

Kompanija BlackBerry predstavila je unapređen BBM Protected servis koji je dopunjen sa nekoliko novih opcija. Jedna od najbitnijih novina jeste BBM Protected Cloud Directory servis koji omogućava svim korisnicima BBM-a u jednoj organizaciji da se međusobno pretražuju i iniciraju razgovor bez potrebe za aktiviranjem opcije "invite" - na BlackBerry, iOS i Android operativnim sistemima.

Pored BBM Protected Cloud Directory servis IT politike, BBM Protected od sada nudi i dve dodatne kontrole upravljanja, koje omogućavaju administratorima da daljinski brišu sve BBM sadržaje iz uređaja i kontrolišu na koje BBM kanale korisnici mogu da se pretplate. Aplikacija BBM Meetings od sada ima i specifičnu verziju za iPad, a uskoro se očekuje i istoimeni plugin za Mac Outlook email servis.

BlackBerry je takođe dodao nove mogućnosti i kod javne verzije BBM-a. Novi opcija "Private Chat" otklanja ime i profilnu sliku korisnika iz bilo kog razgovora, tako da čak i ako druga osoba uhvati screenshot razgovora, ne postoji mogućnost identifikacije druge strane. Ova funkcija je uključena u plaćene verzije BBM-a, i to u "Privacy and Control" pretplatu, koji zamenjuje postojeću "Timed and Retracted Messages" pretplatu. U sklopu ove pretplate koja iznosi $ 0.99 na mesečnom nivou, korisnicima su takođe omogućene i opcije:

  • Vremenski tempirane poruke i slike (Timed messages and pictures)
  • Povlačenje poruka i slika (Retract messages and pictures)
  • Izmeni poruku (Edit message) - Nova karakteristika koja dozvoljava da se u slučaju greške, poruka može povući, izmeniti i poslati ponovo.

Više informacija o najnovijoj verziji softvera možete pogledati klikom na sledeći link:

http://blogs.blackberry.com/2015/06/bbm-update-control-what-you-share-with-confidence/

Izvor: www.BlackBerry.com

 

O kompaniji BlackBerry
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi.  Kompanija posluje pod oznakom "BB" na berzi u Torontu i "BBRY" na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.com.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry... Više...

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry... Više...

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed