Agencija "Prime Communications" dobitnik IPRA nagrade za 2015. godinu

Banja Luka, 24. Juni 2015. PR Objave: Saopštenje -

Agencija "Prime Communications" dobitnik IPRA nagrade za 2015. godinu

Agencija „Prime Communications" je nagrađena najprestižnijom PR nagradom u svijetu - Zlatnom nagradom Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću za 2015. godinu (2015 IPRA Golden World Awards) za upravljanje kriznom komunikacijom za klijenta „Leburić komerc" d.o.o. Prnjavor tokom trajanja zabrane prometovanja „Pekabesko" proizvoda u Bosni i Hercegovini u decembru prošle godine.

Agencija „Prime Communications" je nagrađena najprestižnijom PR nagradom u svijetu - Zlatnom nagradom Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću za 2015. godinu (2015 IPRA Golden World Awards) za upravljanje kriznom komunikacijom za klijenta „Leburić komerc" d.o.o. Prnjavor tokom trajanja zabrane prometovanja „Pekabesko" proizvoda u Bosni i Hercegovini u decembru prošle godine. „Prime Communications" je nagrađen u kategoriji krizni menadžment u konkurenciji od ukupno 447 prijavljenih radova i projekata iz cijelog svijeta, a osamnaest internacionalnih sudija prepoznalo je upravljanje krizom iz Bosne i Hercegovine kao jedno od najboljih među prijavljenim radovima iz cijelog svijeta. 

„Izuzetno smo ponosni i zadovoljni što je uspješno upravljanje kriznom komunikacijom našem klijentu donijelo razrješenje poslovnog problema, skidanjem zabrane prometovanja proizvoda za klijenta, najkonkretnijim mogućim dokazom argumentovane, pravovremene i proaktivne komunikacije koja treba da bude sastavni dio svakog kriznog menadžmenta. Najprestižnija svjetska nagrada Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću upravo za krizni menadžment ovog slučaja, potvrđuje princip na kojima počiva naš rad s klijentima, da je upravljanje komunikacijom među najvažnijim alatima za ostvarenje poslovnih ciljeva", kaže Dragan Močević, osnivač agencije „Prime Communications".

Međunarodno udruženje za odnose s javnošću prvi put je nagradilo jednu agenciju iz Bosne i Hercegovine za izvrsnost u odnosima s javnošću. Prijavljeni radovi i projekti su ocjenjivani na osnovu procjene stručnosti u pet oblasti - analizi situacije, postupku istraživanja, planiranju, realizaciji i ocjeni rezultata. Ocjenjivanje je izvršeno u dvije faze, pobjednici u pedeset kategorija izabrani su u Londonu početkom ovog mjeseca, a prema riječima zvaničnika IPRA-e žiri je ove godine morao da bira između izuzetno kvalitetnih radova.  Ceremonija dodjele nagrada biće održana u Johanseburgu, 28. septembra ove godine.PODACI O FIRMI

Naziv: PRObjave
Adresa: Šekspirova 3
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: redakcija@probjave.com
Web: www.probjave.com
Tel: 062/8 360 659
Kontakt osoba:
Ime: Dragan Varagić
Funkcija: CEO PRObjave.com
Tel:
e-mail: redakcija@probjave.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Golin proglašen za globalnu agenciju godine

Agencija Golin osvojila je prestižnu nagradu "Global agency of the year" na tradicionalnoj svečanosti... Više...

BLUMEN AKADEMIJA - Nauči da pobediš!

U toku je upis prve grupe polaznika na BLUMEN AKADEMIJU, osnovanu na zahtev velikog broja menadžera... Više...

Worldcom PR Group-najveća svetska grupacija nezavisnih agencija za odnose s javnošću "bogatija" za četiri nove članice

Worldcom PR Group, najveća svetska grupacija nezavisnih agencija za odnose s javnošću, protekle... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed