Worldcom PR Group-najveća svetska grupacija nezavisnih agencija za odnose s javnošću "bogatija" za četiri nove članice

Beograd, 18. Novembar 2014. PR Objave: Saopštenje -

Worldcom PR Group-najveÄa svetska grupacija nezavisnih agencija za odnose s javnoÅ¡Äu "bogatija" za Äetiri nove Älanice

Worldcom PR Group, najveća svetska grupacija nezavisnih agencija za odnose s javnošću, protekle nedelje objavila je imena četiri nove agencije-članice iz Sjedinjenih Američkih Država, Evrope, Afrike i Azije. Nove partnerske agencije izabrane su tokom nedavno održanih sastanaka u Čikagu i Dubaiu, gde su partneri iz SAD, Kanade, Latinske amerike, Evrope, Afrike, Bliskog istoka i zemalja Pacifika razmatrali strateško planiranje, primere dobrog poslovanja u praksi...

Worldcom PR Group, najveća svetska grupacija nezavisnih agencija za odnose s javnošću, protekle nedelje objavila je imena četiri nove agencije-članice iz Sjedinjenih Američkih Država, Evrope, Afrike i Azije.

Nove partnerske agencije izabrane su tokom nedavno održanih sastanaka u Čikagu i Dubaiu, gde su partneri iz SAD, Kanade, Latinske amerike, Evrope, Afrike, Bliskog istoka i zemalja Pacifika razmatrali strateško planiranje, primere dobrog poslovanja u  praksi, kao i poslovanje samog Worldcom Group-a - planova i inicijativa za dalji razvoj. 

"Ove firme su odraz naših osnovnih vrednosti - raznovrsnosti iskustava, profesionalnosti, fokusiranosti i istinskog pripadanja i "ukorenjenosti" u specifična geografska područja i sektore" - rekao je Tod Linč, generalni direktor Worldcom PR Group.

Upravo zahvaljujući navedenim vrednostima i sam Worldcom je izrastao u svojevrsnu alternativu tradicionalnom globalnom modelu agencije. Veliki broj članica na različitim  tržištima i različitim geografskim lokalitetima omogućava klijentima Worldcom-a da vrstu, obim i lokaciju usluge prilagode sopstvenim potrebama, bez ograničenja koja podrazumeva standardni konzervativni pristup.

Worldcom grupi su se pridružili:

True Digital Communications, Klivlend, Ohajo, SAD
Sa bogatim iskustvom u digitalnim komunikacijama, True Communications je agencija koja brendovima pomaže da izgrade reputaciju i komuniciraju sa ciljnim grupama kroz organsku pretragu i plaćeno oglašavanje, edukaciju o društvenim mrežama, digitalne odnose s javnošću i analitiku. Klijenti ove agencije su poznati brendovi, privatne škole, mala preduzeća i  neprofitne organizacije. True Communications posluje na tržištu Evrope, Severne i Južne Amerike.

FWD PR, London, Velika Britanija
FWD PR se kotira kao jedna od najboljih agencija u Velikoj Britaniji gde posluje četrnaest godina.

PFC Africa Communications, Lagos, Nigerija
PFC Africa Communications (ranije Pauline Fredericks & Co) je tim mladih preduzetnika i iskusnih profesionalaca koji domaćim i inostranim klijentima pružaju širok spektar specijalizovanih usluga širom Nigerije, Afrike i afričkim subregionima.

Madison Communications, Hongkong i Šangaj, Kina
Osnovana 2004. godine sa sedištem u Hongkongu i Šangaju, Madison Communications je agencija za multidisciplinarno kreativno komuniciranje. Misija agencije je korišćenje inovativnih strategija i ideja za rešavanje problema u izgradnji brenda klijenata. Osnovne delatnosti agencije su brendiranje, odnosi s javnošću, korporativno upravljanje reputacijom, CSR, advertajzing i pozicioniranje na društvenim mrežama.

 

Worldcom grupa za odnose s javnošću
Worldcom grupa je globalna mreža  nezavisnih agencija specijalizovanih za odnose s javnošću. Osnovana 1988. godine,  mreža je formirana da bi najjače i najuspešnije nezavisne agencije mogle da ostvaruju direktan uticaj i kontinuiranu vrednost kroz inteligentno korišćenje komunikacija - gde god da je klijentu potrebna podrška na svetu.

Agencije članice sarađuju sa nacionalnim, internacionalnim i multinacionalnim klijentima, zadržavajući svoju fleksibilnost i fokus nezavisnih agencija. Oslanjajući se na Worldcom, članice imaju pristup detaljnoj komunikacionoj ekspertizi profesionalaca koji razumeju jezik, kulturu i običaje područja u kojima posluju.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Golin proglašen za globalnu agenciju godine

Agencija Golin osvojila je prestižnu nagradu "Global agency of the year" na tradicionalnoj svečanosti... Više...

BLUMEN AKADEMIJA - Nauči da pobediš!

U toku je upis prve grupe polaznika na BLUMEN AKADEMIJU, osnovanu na zahtev velikog broja menadžera... Više...

PutujSigurno.rs staje na kraj prevarama turističkih agencija

PutujSigurno.rs - jedini portal sa iskrenim iskustvima putnika i mogućnošću ocenjivanja rada turističkih... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed