Godišnja volonterska akcija Velike četvorke "Dunav - reka ideja i povezivanja"

Beograd, 12. Juni 2015. PR Objave: Saopštenje -

GodiÅ¡nja volonterska akcija Velike Äetvorke "Dunav - reka ideja i povezivanja"

Velika četvorka, koju čine međunarodne revizorsko-konsultantske kompanije Deloitte, EY, KPMG i PwC, organizovala je još jednu Green 4 volontersku akciju pod nazivom „Dunav - reka ideja i povezivanja". Više od pedeset volontera iz velike četvorke učestvovalo je u akciji unapređenja uslova u OŠ „23. oktobar" u Sremskim Karlovcima.

Velika četvorka, koju čine međunarodne revizorsko-konsultantske kompanije Deloitte, EY, KPMG i PwC, organizovala je još jednu Green 4 volontersku akciju pod nazivom „Dunav - reka ideja i povezivanja". Više od pedeset volontera iz velike četvorke učestvovalo je u akciji unapređenja uslova u OŠ „23. oktobar" u Sremskim Karlovcima. Pomoć u organizaciji ovogodišnje Green 4 akcije pružila je Evropska poslovna škola „Milutin Milanković". Volonterima su se priključili i predstavnici Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, Srpske akademije inovacionih nauka i učenici osnovnih škola iz Beograda: "France Prešern" - Rakovica, "Sveti Sava" - Vračar, "Veselin Masleša" - Voždovac i "Mihailo Petrović Alas" - Stari grad, kao i OŠ "23.oktobar" iz Sremskih Karlovaca.

Jednodnevna volonterska akcija u Sremskim Karlovcima uključivala je krečenje prostorija osnovne škole, a domaćini su za najmlađe volontere, učenike OŠ „23. oktobar", organizovali i bogat kulturno-umetnički program. U sklopu akcije održane su i radionice „Zdrav način života", „Nasilje i zlostavljanje", „Bezbednost korišćenja interneta", „Dunav - reka ideja i povezivanja" i „Osnivanje preduzeća".

Predstavnici Velike četvorke istakli su da im je veoma drago što su pomogli stvaranju boljih uslova u kojima će deca učiti i što su, kroz tematske radionice, učenicima pružena znanja koja će im biti potrebna kako u svakodnevnom životu, tako i u njihovim budućim profesijama. Prema njihovim rečima, je ovo još jedan uspešan primer u kojem se pokazuje da je odnos biznisa i lokalne zajednice dvosmeran i međuzavisan.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Veliki uspeh tima Srbije na KICC takmičenju u Dubaiju

Studentski tim Srbije postigao je zapažen uspeh na prestižnom KPMG međunarodnom takmičenju u... Više...

Najbolji studenti putuju u Dubai na međunarodno takmičenje

Međunarodno takmičenje u rešavanju poslovnog slučaja „KICC", održaće se naredne nedelje u... Više...

Transakcije na sekundarnom tržištu kredita u Evropi dostigle rekordni iznos nakon krize

Prodaja kreditnih portfolija dostigla je prethodne godine rekord u iznosu od 104 milijarde evra što... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed