SecuTABLET - Uređaj za sigurnu komunikaciju najvišeg kvaliteta

Beograd, 14. April 2015. PR Objave: Saopštenje -

SecuTABLET - UreÄaj za sigurnu komunikaciju najviÅ¡eg kvaliteta

Novi uređaj je specijalno kreiran kako bi zadovoljio potrebe za visokim standardima sigurnosti prilikom komunikacije organa javnog sektora. Kompanija Secusmart, kao deo BlackBerry grupe, u saradnji sa Samsung i IBM korporacijom predstavila je SecuTABLET - mobilni uređaj visokih performansi koji se zasniva na dizajnu Samsung Galaxy Tab S 10.5.

Novi uređaj je specijalno kreiran kako bi zadovoljio potrebe za visokim standardima sigurnosti prilikom komunikacije organa javnog sektora.

Kompanija Secusmart, kao deo BlackBerry grupe, u saradnji sa Samsung i IBM korporacijom predstavila je SecuTABLET - mobilni uređaj visokih performansi koji se zasniva na dizajnu Samsung Galaxy Tab S 10.5. Ovim tablet uređajem moguće je na efikasan i siguran način upravljati važnim podacima i informacijama koji se distribuiraju svakodnevno u komunikaciji domaćih i međunarodnih javnih organa i institucija. Takođe, na ovom uređaju je moguće koristiti i lične aplikacije koje nisu dodatno obezbeđene poput Facebook-a, YouTube-a, Twitter-a i WhatsApp-a.

SecuTablet je siguran tablet koji dopunjava portfolio SecuSUITE za BlackBerry 10 i vrlo lako se integriše u postojeće SecuSUITE infrastrukture. SecuSUITE za BlackBerry 10 kombinuje efikasnost upotrebe savremenih pametnih uređaja i mobilnu komunikaciju visoke sigurnosti.

Istraživanja IBM Instituta za Poslovne vrednosti (Institute for Business Values - IBV) pokazala su da 63 odsto ispitanika iz javnog sektora veoma ceni mobilni pristup specijalizovanim aplikacijama za kontrolu budžeta. S obzirom na to da se radi o podacima koji zahtevaju najviše bezbednosne standarde, ne preporučuje se da se ovim aplikacijama pristupa sa regularnih mobilnih uređaja.

Nacionalne i međunarodne državne institucije su već godinama korisnici Secusmart bezbednosnih sistema, a upravo ta tehnologija primenjena je i kod uređaja SecuTABLET. Na taj način je Secusmart, zajedno sa IBM i Samsung korporacijama, načinio veliki korak ka unapređenju ekspertize za globalnu bezbednost mobilnih komunikacija.

Kao deo kompanije BlackBerry, Secusmart još jednom potvrđuje posvećenost kompanije da ostane lider u mobilnoj sigurnosti savremenih poslovnih organizacija. BlackBerry je jedini provajder usluga upravljanja mobilnim uređajima koji je dostigao sertifikat nivoa „pune operativne sposobnosti" na skali američkog Ministarstva odbrane. Takođe, BlackBerry 10 pametni telefoni su prvi koji su odobreni od strane NATO alijanse u svrhu poverljivog komuniciranja sve do nivoa „strogo poverljivo".

Više informacija o uređaju SecuTablet možete pogledati klikom na sledeći link http://press.blackberry.com/press/2015/cebit-2015--secutablet--the-secure-tablet-for-public-sector-and-.html  

Izvor: www.BlackBerry.com

 

O kompaniji BlackBerry
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi. Kompanija posluje pod oznakom "BB" na berzi u Torontu i "BBRY" na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.com.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Pagonis posetio Exit Safe zonu i podržao akciju "Društvo, ko vozi kući?"

Nenad Pagonis, višestruki prvak sveta u kik-boksu, podržao je akciju Agencije za bezbednost saobraćaja... Više...

Nova edukativna aplikacija za decu - Uz Goodyear Crossroad Safety do boljeg poznavanja saobraćajnih pravila

Pokrenuta je nova dečija zabavno-edukativna aplikacija Goodyear Crossroad Safety putem koje će... Više...

Zašto mobilni uređaji mogu biti opasni po zdravlje dece

Mobilni uređaji mogu biti opasni po zdravlje dece Deca i mladi mobilne uređaje koriste četiri... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed