"NAŠ OTISAK" - Prodajna izložba umetničkih grafika korisnika psihijatrijskih usluga

Beograd, 09. Mart 2015. PR Objave: Saopštenje -

"NAÅ  OTISAK" - Prodajna izložba umetniÄkih grafika korisnika psihijatrijskih usluga

U četvrtak, 12.3.2015. godine, sa početkom u 18 časova, u Ustanovi kuture Parobrod, Kapetan Mišina 6a, biće održana prodajna izložba radova nastalih tokom radionica umetničke grafike, čiji autori su korisnici psihijatrijskih usluga, članovi Udruženja Videa. Izložba će biti otvorena za posetioce do subote 14.3.2015.godine. Radovi koji će biti izloženi, rezultat su vrednog i kreativnog rada korisnika, na radionicama umetničke grafike, održanim u Udruženju Videa krajem 2014. godine.

U četvrtak, 12.3.2015. godine, sa početkom u 18 časova, u Ustanovi kuture Parobrod, Kapetan Mišina 6a, biće održana prodajna izložba radova nastalih tokom radionica umetničke grafike, čiji autori su korisnici psihijatrijskih usluga, članovi Udruženja Videa. Izložba će biti otvorena za posetioce do subote 14.3.2015.godine.

Radovi koji će biti izloženi, rezultat su vrednog i kreativnog rada korisnika, na radionicama umetničke grafike, održanim u Udruženju Videa krajem 2014. godine. Pored art terapijskih elemanata, negovanja zdravlja i kreativnosti, veliku vrednost umetničke radoinice, predstavlja sama izložbe radova koja korisnicima pruža mogućnost drugačijeg pogleda na svet, mogućnost kontakta sa nekim drugačijim ljudima, sa kojima će komunikacija biti ostvarena na jednom novom i uzvišenom  nivou. Radionice su održane uz podršku  od strane Caritasa Srbije i finansijsku podršku projekta PRO.ME.NE - Promocija Mreže za mentalno zdravlje, koji se odvija pod pokroviteljstvom programa Evropske unije za podršku civilnom društvu.

 

O Udruženju Videa
Udruženje Videa, postoji od 2008. godine i osnovano je na inicijativu pacijenata Bolnice za psihijatriju, KBC „Dr Dragiša Mišović-Dedinje". Udruženje okuplja korisnike psihijatirijskih usluga i stručnjake zainteresovane za pružanje podrške korisnicima i  prevenciju stigmatizacije i marginalizacije. Cilj Udruženja poredstavlja osnaživanje komunikacije između samih korisnika, kao i komunikacije sa društvom u celini.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Osmomartovska prodajna izložba radova štićernica Ustanove za decu i mlade "Sremčica"

U sredu, 05. marta 2014. godine, u Matici iseljenika (Nušićeva 4, Beograd) u periodu od 14 do 18... Više...

Čukarica iz našeg ugla - izložba dece Dnevnog boravka za decu i omladinu ometenu u razvoju

Povodom obeležavanja 100 godina opštine Čukarica, Dnevni boravak za decu i omladinu ometenu u... Više...

"DAR DARUJTE, NAJMILIJE OBRADUJTE" prodajna izložba unikatnih radova mladih s umanjenim sposobnostima

Zahvaljujući razumijevanju Prim.dr.sc Farisa Gavrankapetanovića, direktora KCUS-a i dr. Bakira... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed